Συνεργασία Ogdoo Music Group με Πολύτροπον

Συνεργασία Ogdoo Music Group με Πολύτροπον

Ο Γιώργος Καζαντζής εκτός από εξαιρετικός συνθέτης, ένας από τους σημαντικότερους της γενιάς του, είναι και ο δημιουργός μιας πολύτιμης κυψέλης του ελληνικού τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη, της δισκογραφικής εταιρείας «Πολύτροπον».

Το «Πολύτροπον» με τις σημαντικές του εκδόσεις και την προσφορά του ως φυτώριο και στέγη σημαντικών καλλιτεχνών αποτελεί εδώ και δύο δεκαετίες αντίβαρο στην αθηναϊκή δισκογραφική μονοκρατορία, επιτελώντας σπουδαίο έργο στην πολιτιστική ζωή της πόλης.

Το Ogdoo Music Group εγκαινιάζει την συνεργασία του με το «Πολύτροπον» στο ψηφιακό περιβάλλον, «ανεβάζοντας» σταδιακά το ρεπερτόριο που έχει εκδοθεί από την εταιρεία, στις ψηφιακές πλατφόρμες. 

Δημήτρης Ζερβουδάκης: «Στα χαμηλά και στα ψηλά»
Ta τραγούδια του άλμπουμ διαθέσιμα ψηφιακά εδώ: https://orcd.co/de1vnzp

(Ακούστε το άλμπουμ και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube, εδώ)

Το πρώτο album του ιδιαίτερα παραγωγικού label που μπορείτε να αναζητήσετε και να ακούσετε στα κανάλια του Ogdoo Music Group είναι ο δίσκος του Δημήτρη Ζερβουδάκη με τίτλο «Στα χαμηλά και στα ψηλά».

Ο δίσκος κυκλοφορεί το 2006 με αξιοσημείωτη καλλιτεχνική αλλά και εμπορική επιτυχία παρ’ όλο που βρίσκει τη δισκογραφία σε μία κρίσιμη καμπή όσο αφορά τη μείωση των πωλήσεων του φυσικού προϊόντος.

Ωστόσο ο δίσκος αγαπήθηκε πολύ τόσο από το κοινό όσο και από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς αναδεικνύοντας μεγάλες επιτυχίες με κορυφαία το τραγούδι «Τ’ ανείπωτα», που αποτελεί και ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της λεγόμενης, κατά πολλούς αυθαίρετα, «σχολής της Θεσσαλονίκης».

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, εμπνευσμένος τραγουδοποιός και εξαιρετικός ερμηνευτής παρουσιάζει έναν απόλυτα ισορροπημένο δίσκο με δώδεκα εξίσου σημαντικά τραγούδια.

Το τραγούδι «Ελευθερία» ερμηνεύει ο Παντελής Θεοχαρίδης ενώ τους στίχους εκτός από τον αγαπημένο τραγουδοποιό υπογράφουν οι: Αλέξανδρος Στεφόπουλος, Άρης Γαρδένιος, Γιώργος Χατζόπουλος, Απόστολος Δημητρακόπουλος και Δημήτρης Χατζάκος.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης που συνδέεται με μακρόχρονη φιλία με τον Γιώργο Καζαντζή και έχει τραγουδήσει πολύ δημοφιλή του τραγούδια χαρίζει στο «Πολύτροπον» ένα από τα «πετράδια» του και προσθέτει στο ρεπερτόριό του έναν ακόμα αξιόλογο δίσκο. 

Βρείτε το album σε ψηφιακή μορφή:

Download it on iTunes:
• Album: https://apple.co/39Pdbvy

Download it on Google Store:
• Album: https://bit.ly/3aTQyY8

Download it on Amazon:
• Album: https://amzn.to/2VcOJiz

Listen in Spotify:
• Album: https://spoti.fi/2V6QEoI

Listen in Deezer:
• Album: https://bit.ly/34h9Rs5

Καλή Ακρόαση,
Απρίλιος 2020,
Ogdoo Music Group
Αρέσει σε %d bloggers: