Φωτεινή Δάρρα & Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου

Φωτεινή Δάρρα & Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου:
«Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια»

Ένα τραγούδι με δυνατό μήνυμα και φιλανθρωπικό σκοπό!

Η Φωτεινή Δάρρα και τα παιδιά από την  Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν νέο νόημα στο αγαπημένο τραγούδι  «Χρώμα Δεν Αλλάζουνε Τα Μάτια», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι. 

Τα έσοδα του τραγουδιού θα διατεθούν στον Ξενώνα Βρεφών SOS, που λειτουργούν τα Παιδικά Χωριά SOS στο Μαρούσι, για την αποκατάσταση και θεραπεία βρεφών και μικρών παιδιών ως 5 ετών, που έχουν υποστεί κακοποίηση ή σοβαρή παραμέληση ή έχουν εγκαταλειφθεί στα μαιευτήρια. 

Συνεχίζοντας τις δράσεις της για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων, που ξεκίνησαν με τις διαδικτυακές συναυλίες της μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, η Φωτεινή Δάρρα ενώνει τη φωνή της με τις φωνές των παιδιών της χορωδίας Σπύρου Λάμπρου που τραγουδούν από το σπίτι, στέλνοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα πως…
«στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε»!

 Το «Χρώμα Δεν Αλλάζουνε Τα Μάτια» του Δημήτρη Παπαδημητρίου, σε στίχους Μιχάλη Γκανά κυκλοφόρησε το 1997, ως σάουντρακ της σειράς «Λόγω τιμής» και, έκτοτε, παραμένει διαχρονικό, γνωρίζοντας μεγάλη και μαζική αποδοχή από το κοινό.

Βρείτε το σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://www.smarturl.it/HDATMDarra

Λίγα λόγια για τον Ξενώνα Βρεφών SOS

Ο Ξενώνας Βρεφών SOS είναι ένα πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπείας βρεφών και μικρών παιδιών ως 5 ετών, που έχουν υποστεί κακοποίηση ή σοβαρή παραμέληση ή έχουν εγκαταλειφθεί στα μαιευτήρια. 

Σκοπός του Ξενώνα Βρεφών SOS είναι η άμεση προστασία των παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, προσφέροντάς τους ένα σπίτι, τη φροντίδα και την ασφάλεια που χρειάζονται, έτσι ώστε να καλύψουν τις συναισθηματικές, ψυχικές και κοινωνικές ανάγκες τους, καθώς και η παροχή εξειδικευμένων ψυχοκοινωνικών και ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών προς την οικογένεια των παιδιών, με προτεραιότητα την ασφαλή επιστροφή τους στο βιολογικό οικογενειακό τους περιβάλλον. Σε περίπτωση που εκτιμηθεί ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν, επιδιώκουμε να εξασφαλίσουμε ένα μόνιμο οικογενειακό πλαίσιο για το παιδί μέσω Αναδοχής ή Υιοθεσίας μέσω κρατικού φορέα ή ένταξης του παιδιού σε ένα από τα Παιδικά Χωριά SOS.