Ρένος Χαραλαμπίδης

Ρένος Χαραλαμπίδης
Θυμήσου τον Σεπτέμβρη (Ilias Katelanos remix)» 
Στίχοι: Γιώργος Παπαστεφάνου
Μουσική:  Γιάννης Σπανός

Η τέχνη δεν έχει μυστικά. Όταν εμπνέεσαι δημιουργείς και όταν δημιουργείς αγαπάς και θυμάσαι!
 
Απόδειξη, το "ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ” όπως ερμηνεύει με τη χαρακτηριστική του φωνή ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο τραγούδι που υπογράφει τη μουσική ο Γιάννης Σπανός σε στίχους Γιώργου Παπαστεφάνου που μόλις κυκλοφόρησε από τη MINOS-EMI/UNIVERSAL.
 
Το ταξίδι του Ρένου Χαραλαμπίδη στον κόσμο του πενταγράμμου ξεκίνησε με μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως τα «ΗΣΥΧΑ ΒΡΑΔΙΑ», που σχεδόν μια δεκαετία το ακούμε στα ραδιόφωνα και όπως φαίνεται, ο Ρένος έχει αρχίσει να βρίσκει την θέση του στο ελληνικό τραγούδι.
Το «ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ» μοιάζει με τραγούδι από άλλη εποχή. Όχι του παρελθόντος, αλλά της εποχής που θα θέλαμε να ζήσουμε. Με συναισθηματική αλήθεια χωρίς “αν” και “εφόσον”. Όπου η  ερωτική απογοήτευση αντιμετωπίζεται σαν μια ευκαιρία αυτογνωσίας.
 
Το τραγούδι για το Ρένο δεν είναι μια παράλληλη ζωή, δίπλα στους ρόλους και τις ταινίες του. Ούτε η ζωή που δεν έζησε και θα ήθελε να ζήσει στο πάλκο ή στο στούντιο. Είναι η αυθεντική έκφρασή του μέσα από τις νότες που περίμενε πολλά χρόνια να ωριμάσει. Απαλλαγμένη από τη λογική των σουξέ και το άγχος της επιτυχίας.
 
Τραγουδώντας, σαν να πρόκειται για προσωπικές ιστορίες, μοιράζεται μαζί μας τη φωτεινή πλευρά της ζωής σε μία σκοτεινή εποχή.
 
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ -PROGRAMING -ΚΙΘΑΡΕΣ-ΜΠΑΣΣΟ - KEYBOARDS Ηλίας Κατελάνος 
ΚΙΘΑΡΑ : Γιώργος Θεοφανίδης 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Νίκος Κουστένης 
ART WORK: CORRECT

Το νέο single του Ρένου Χαραλαμπίδη κυκλοφορεί
από τη MINOS-EMI / UNIVERSAL

Καλή Ακρόαση!