Χάρης Κωστόπουλος

Χάρης Κωστόπουλος – Αποβάλλεσαι

Ο Χάρης Κωστόπουλος επιστρέφει δισκογραφικά και εντυπωσιάζει με το νέο του τραγούδι!
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η συνεργασία του κορυφαίου διασκεδαστή και ερμηνευτή με την Real Music καθώς το ‘’Αποβάλλεσαι’’ κέρδισε αμέσως τα ραδιόφωνα όλης της χώρας πραγματοποιώντας υψηλές πτήσεις!
No1 στα Indies Trends του Media Inspector για περισσότερο από μια εβδομάδα και no47 στο Official Airplay Ελλάδας και Κύπρου είναι ένα σημαντικό δείγμα της δυναμικής του τραγουδιού που συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε σε κορυφαία ραδιόφωνα σε όλη τη χώρα!
Το τραγούδι είναι σε στίχους του Χάρη Κωστόπουλου και της Μαίρης Καντιώτη ενώ την μουσική υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής!
Ο πλέον επιτυχημένος καλλιτέχνης έχει βάλει φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του σε πολύ μεγάλες επιτυχίες ερμηνευμένες από τον ίδιο καθώς και από εξίσου καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου συγκαταλέγοντας τον σε έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς του λαϊκού κυρίως τραγουδιού!
Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω κυκλοφορία οπτικοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Νίκο Βλάχο με ένα πανέξυπνο concept αλλά και την συμμετοχή εν ενεργεία διαιτητή καθώς και  γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας.
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην πανέμορφη Λευκάδα και συστρατεύθηκε πλήθος κόσμου για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων!
Χάρης Κωστόπουλος και Real Music ενώνουν τις δυνάμεις τους με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει !
 
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ