Σπύρος Κυριακουλάκης

Σπύρος Κυριακουλάκης – Έφυγες

Ο Σπύρος Κυριακουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα.
Τα πρώτα του ερεθίσματα στη μουσική, τα πήρε από τον πατέρα του που ήταν δάσκαλος μουσικής. Κατέχει πτυχίο Αρμονίας και δίπλωμα πιάνου ενώ η μεγάλη του αγάπη είναι η κιθάρα και το τραγούδι. Η ενασχόλησή του με το τοπικό ραδιόφωνο και τα ΜΜΕ τον οδήγησαν στην Αθήνα, αρχικά για σπουδές σκηνοθεσίας και αργότερα ψυχολογίας, όπου και καταξιώνεται επαγγελματικά στο χώρο της τηλεόρασης καθώς τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως τηλεσκηνοθέτης σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό.
Όπως ο ίδιος δηλώνει: «έως τώρα έχω παίξει πολύ μουσική και έχω την ευτυχία μέσα στα χρόνια να έχω εκφραστεί με κάθε είδος που αποτυπώνει τη δημιουργική μου διάθεση, την εκάστοτε στιγμή. Ροκ, ποπ, τζαζ, φανκ, λάτιν, παραδοσιακά και ρεμπέτικα έχουν το μερίδιό τους στη καλλιτεχνική ανατροφή και ωριμότητά μου και δε σκοπεύω να μεγαλώσω ποτέ, παρά να μαθαίνω και να αφήνω τον εαυτό μου να νιώθει τη μουσική μέσα του και να την προσφέρω, όπως το δώρο που είναι».
Το πρώτο single του Σπύρου Κυριακουλάκη με τίτλο «Έφυγες» σε δικούς του στίχους και μουσική, κυκλοφορεί από τη HEAVEN MUSIC και μπορείτε να το ακούσετε εδώ: