Γιάννης Γρόσης

Γιάννης Γρόσης | «Ξέρει κανείς»
Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους | Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου

Ο Γιάννης Γρόσης κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και του ξεχωριστού στιχουργού Θάνου Παπανικολάου, ενός διδύμου που έχει γράψει δεκάδες επιτυχίες και μας παρουσιάζει το «Ξέρει Κανείς», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!
 
Ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής, ο νικητής του «X Factor» της προηγούμενης σεζόν, που ξεχώρισε και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, ερμηνεύει ένα γεμάτο συναισθήματα κομμάτι για το «μετά» του χωρισμού.
 
Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος κατά τη διάρκεια του «X Factor» αναγνώρισε και εκτίμησε το ταλέντο του Γιάννη Γρόση και του πρότεινε on air να συνεργαστούν στις επιτυχημένες live εμφανίσεις του, δημιούργησε ακόμα μία δυνατή σύνθεση, που «ντύθηκε» με  λόγια μέσα από τη γραφή του Θάνου Παπανικολάου.
 
Ο Γιάννης Γρόσης, με τη γνήσια και καθαρή λαϊκή χροιά του και τον δυναμισμό του, ερμηνεύει το «Ξέρει Κανείς» και μας χαρίζει ένα «φρέσκο» λαϊκό τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις και έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας!

Βρείτε το «Ξέρει Κανείς» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://www.smarturl.it/xereikaneis

Δείτε το lyric video: