Mente Fuerte, Immune

Mente Fuerte, Immune – Winners

Ο Mente Fuerte συνεργάζεται με τον Immune για το drill κομμάτι «Winners»

Το διάσημο ρητό που θέλει την «Ιστορία να γράφεται από τους νικητές» έρχονται να επιβεβαιώσουν οι Mente Fuerte και Immune με τη νέα τους συνεργασία στην OffBeat Records. Καταδικασμένη να κατακτήσει τα charts και το κοινό της Ελλάδας, η ολοκαίνουρια ραπ παραγωγή των δύο πρωτοπόρων καλλιτεχνών, με τίτλο «Winners», έρχεται να πυροδοτήσει μια… αιφνίδια σεπτεμβριανή μουσική εξέγερση. 

Ο ιθύνων και «ισχυρός νους» του no1 κομματιού της περσινής χρονιάς, «Caliente», το οποίο ξεπεράσε τις 50 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, κατακτώντας την πρώτη θέση στη λίστα των δημοφιλέστερων βίντεο του 2019 στην Ελλάδα, ένωσε αυτήν τη φορά τις επιρροές του με το «απρόσβλητο» ανερχόμενο μέλος του ιστορικού BCC Crew για να δημιουργήσουν ένα drill κομμάτι, με πολύ δυνατές μπάρες και έντονη rap κουλτούρα.

Το «Winners» ακολουθεί μία σειρά από πολύ δυνατά καλοκαιρινά releases της OffBeat Records, όπως το «NANA» του Saske και το «Κύμα» με τον Sigma, αλλά και το πολεμοχαρές «Rudeboys» των Mente Fuerte και Hawk.

Η νέα συνεργασία των Mente Fuerte και Immune, «Winners», κυκλοφορεί από την Offbeat Records και είναι διαθέσιμη σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Βρείτε το “Winners” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα : 
ΕΔΩ

Δείτε το music video του “Winners” στο Επίσημο Κανάλι της Offbeat Records στο YouTube:
ΕΔΩ