Mesogeios

Mesogeios – Συμφωνία Ατυχής
(Digital Single)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec
Διανομή: Panik Records
 
Οι Mesogeios με ταξιδιάρικη διάθεση και περιπλανητικό πνεύμα, “βουτούν” στα πλούσια μουσικά νερά του ευρωπαϊκού νότου για να μας φέρουν στην επιφάνεια την παρθενική τους σύνθεση που έχει τίτλο “Συμφωνία Ατυχής”.
Μέσα από τους στίχους του τραγουδιού, μας εξιστορούν μια ιδιαίτερη ερωτική σχέση, που μουσικά την στολίζουν με έντονα swing και jazz ηχοχρώματα. Με αυτό τον μοναδικό τρόπο αναφέρονται στα παράξενα τερτίπια του έρωτα που δεν προσαρμόζονται σε κανόνες και όταν αυτό συμβαίνει, το αποτέλεσμα καταλήγει σε μια συμφωνία ατυχής.
Οι Mesogeios μας συστήνονται δισκογραφικά με το τραγούδι τους “Συμφωνία Ατυχής” και μας υπόσχονται μουσικά ότι το ατυχές σε κάθε πτυχή της ζωής και του έρωτα, ξεπερνιέται με τις μελωδίες και τον ήλιο της Μεσογείου!
Λίγα Λόγια για τους Mesogeios: Το μουσικό ντουέτο από την Θεσσαλονίκη, που απαρτίζεται από την Άσπα Μαυρίδου στο τραγούδι και τον Χρήστο Δίγκα στο πιάνο, υπηρετεί μουσικά ένα διεθνές, πολύγλωσσο ρεπερτόριο (ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, γαλλικά, πορτογαλικά και αραβικά τραγούδια), με έντονο το στοιχείο της Jazz και του αυτοσχεδιασμού, σε ρυθμούς Latin, Bossa, Swing και Samba. Στο μουσικό τους “ζωντανό καμβά” υπάρχουν πολλές original διασκευές της ελληνικής ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής σε χαρακτήρα Jazz & Swing, αλλά και δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις.