Sigma

Sigma – Φώτα

Μετά από τις πετυχημένες συνεργασίες, έρχεται η στιγμή για ένα solo-φωτιά

Τι είναι αυτό που κάνει τον Sigma να θεωρείται ένα από τα πιο hot και ξεχωριστά ονόματα της εγχώριας rap σκηνής; Το flow και οι στίχοι του; Η ενέργεια που βγάζει στο μικρόφωνο αλλά και μπροστά στον φακό; Το εξαίρετο beat-picking; Πραγματικά είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς σε μία τέτοια ερώτηση, από τη στιγμή που ο αγαπημένος newcomer τσεκάρει για άλλη μία φορά όλα τα «κουτάκια» στο ολοκαίνουργιο κομμάτι ονόματι “Φώτα.”  

Έχοντας βάλει γερές βάσεις για ένα τρομερό ξεκίνημα στην urban σκηνή μέσω σημαντικών συνεργασιών με τους Mente Fuerte, Hawk και Saske, ο Έλληνας MC κυκλοφορεί το πρώτο του σόλο κομμάτι από τον δίσκο “Karma”. Ένας δίσκος που αναμένεται να αφήσει την δική του σφραγίδα στην hip-hop σκηνή, υπογραμμίζοντας αρκετά στοιχεία που ακούμε και στο “Φώτα.” Πρόκειται για έναν rapper που δεν έχει κανένα πρόβλημα να δαμάσει οποιοδήποτε beat με το ελεγχόμενο flow του, ενώ ξέρει να γεμίζει το τραγούδι με τους στίχους του από τη θέση του οδηγού. 

Το «Φώτα» βασίζεται στο μπάσο και στις φρεσκότατες μελωδίες των Sike και Sidarta, οι οποίοι αποδεικνύονται σε μετρ του είδους. Κατάφεραν να δώσουν στον Sigma τα απαραίτητα μουσικά εργαλεία για να μπορέσει να περιγράψει την εξέλιξή του στον χώρο της rap σκηνής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όσο για τα οπτικοακουστικά βοηθήματα, τα λόγια είναι περιττά, μιας και μιλάμε για άλλη μία εκπληκτική δουλειά στον τομέα του video clip, με το «Φώτα» να λάμπει μέσα από τις κάμερες της Crystal View και του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Ο Sigma εξελίσσεται στιχουργικά και τεχνικά σ’ έναν ξεχωριστό MC, σ’ έναν καλλιτέχνη που δείχνει να μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε μελωδία, μεταφέρνοντας μάλιστα το χαρακτηριστικό του στυλ. Με τέτοια solo single είναι πρακτικά αδύνατον να μη περιμένει κανείς με τεράστια αναμονή και ενδιαφέρον τον επερχόμενο δίσκο του. 

Το «Φώτα» κυκλοφορεί από την Offbeat Records και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τον ανερχόμενο Sigma και σε παραγωγή των Sike και Sidarta.

Βρείτε το “ΦΩΤΑ” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα : 
ΕΔΩ

Βρείτε το “ΦΩΤΑ” στο Επίσημο Κανάλι της Offbeat Records στο YouTube:
ΕΔΩ

#fota #sigma #offbeat

Sigma – Fota

Lyrics & Vocals by Sigma
Music Production by Sike, Sidarta

2020© + ℗ OffBeat Records