Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου – «Αποχρώσεις»

Ο 10ος προσωπικός δίσκος της Έλενας Παπαρίζου κυκλοφόρησε!
 
Η “number one” pop star της χώρας παρουσιάζει τις δικές της μουσικές «Αποχρώσεις» μέσα από 13 μοναδικά τραγούδια.
 
Στο νέο album θα συναντήσουμε τα ήδη γνωστά mega hits «Κάτι Σκοτεινό», «Άσκοπα Ξενύχτια», το ντουέτο «Έτσι Είναι Η Φάση» μετον μοναδικό Σάκη Ρουβά,το «Μίλα Μου», το Νο1 airplay single «Σε Ξένο Σώμα» αλλά και το ολοκαίνουργιο single “Deja Vu” με τη συμμετοχή της Marseaux. Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο album στο οποίο η Έλενα Παπαρίζου αναλαμβάνει να κάνει συμπαραγωγή, σε συνεργασία με τον Νεκτάριο Κόκκινο.
 
Τα τραγούδια του δίσκου υπογράφουν σε μουσική οι ARCADE, ο Μπάμπης Σάμης, ο PADE, οι Damian Magand, Kirsten Collins & Bosorg Etemad, ο Δημήτρης Ξυπολιάς, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο Kim Διαμαντόπουλος και ο Levianth ενώ στίχους στις ολοκαίνουργιες επιτυχίες της Έλενας έχουν χαρίσει οι ARCADE, η Νίκη Παπαθεοχάρη, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, η Ρενέ, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Solmeister και ο iLLEOo.  Στο τραγούδι «Μίλα Μου» μάλιστα το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη, συμμετέχει και η ίδια η Έλενα τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά.
 
Με αφορμή την κυκλοφορία του album μάλιστα, η “number one” pop star βρίσκεται γι’ αυτήν την εβδομάδα στο εξώφυλλο της New Music Friday Greece editorial λίστας του Spotify.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η κορυφαία σταρ Έλενα Παπαρίζου παράλληλα με την κυκλοφορία του δίσκου παρουσιάζει το #ProjectApohrosis: 8 διαφορετικά μουσικά βίντεο για τα 8 καινούργια κομμάτια του άλμπουμ, τα οποία θα είναι διαθέσιμα τον Φεβρουάριο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.
 
Πάρτε μια γεύση από το #ProjectApohrosis στο παρακάτω βίντεο: https://youtu.be/PmQLITlvXf4
 
Έλενα Παπαρίζου – Αποχρώσεις

Αδιέξοδο
Σε Ξένο Σώμα
Αποχρώσεις
Μη
Για Ποια Αγάπη
Άσκοπα Ξενύχτια
Μια Σταγόνα Αμαρτία
Έτσι Είναι Η Φάση – ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά
Κάτι Σκοτεινό
Μίλα Μου
Deja Vu feat. Marseaux
Δεν Επέστρεψα
Αναμονή
 
13 διαφορετικές μουσικές αποχρώσεις, 13 κορυφαία τραγούδια από την no1 τραγουδίστρια της χώρας.

Βρείτε το album «Αποχρώσεις» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://HelenaPaparizou.lnk.to/ApohrosisPR

Δείτε το official video του “Deja Vu”: