Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου & Faliq Auri

Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου & Faliq Auri

Νέα διεθνής συνεργασία των αδελφών Σπανομάρκου με γνωστούς δεξιοτέχνες από όλο τον κόσμο

Οι αδελφές Σπανομάρκου παρουσιάζουν μια σειρά από συλλεκτικά album από τη συνεργασία τους με δεξιοτέχνες μουσικούς ανά την υφήλιο.   
Σε συνέχεια της διεθνούς καλλιτεχνικής τους δράσης, και μετά την πρόσφατη συμμετοχή με 3 τραγούδια τους στην ταινία «Greed» του σκηνοθέτη Michael Winterbottom,  οι διακεκριμένες μουσικοσυνθέτριες Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου συνεχίζουν τις διεθνείς συνεργασίες τους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της καλλιτεχνικής επιμέλειας σε μια μεγάλη παραγωγή, δημιουργώντας μια σειρά album με δεξιοτέχνες από όλο τον κόσμο.  

Εκτός από τη μουσική σύνθεση θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής, για την οποία έχουν βραβευτεί στο εξωτερικό,  οι αδελφές Σπανομάρκου έχουν στην πρότερη δισκογραφία τους και δίσκους εμπνευσμένους από την  παραδοσιακή και λαϊκή μουσική της Ελλάδας, πραγματοποιώντας το όραμα τους να φέρουν τη νέα γενιά πιο κοντά στην παράδοση.  Γοητεύονται όμως και μελετούν και τη μουσική άλλων πολιτισμών, καθώς πιστεύουν πως μέσα από τη μουσική έρχεσαι σε επαφή με την ιστορία και την πορεία κάθε λαού.

Έτσι αποφάσισαν με αυτό το project να μας συστήσουν και μουσική από όλο τον κόσμο, αναλαμβάνοντας την καλλιτεχνική επιμέλεια σε μια μεγάλη διεθνή παραγωγή, στην οποία δεξιοτέχνες μουσικοί από κάθε χώρα παρουσιάζουν τη μουσική του τόπου τους. Οι αδελφές Σπανομάρκου εγκαινιάζουν την συλλεκτική αυτή συλλογή με το album “Malay Vibes” όπου επανεκτελούνται με σύγχρονες συναρπαστικές ενορχηστρώσεις, μαγευτικά έθνικ κομμάτια από την Ινδονήσια, τη Μαλαισία, Σιγκαπούρη και Ταϊλάνδη, με την δική τους καλλιτεχνική υπογραφή. Ένα ατμοσφαιρικό άλμπουμ όπου ο δεξιοτέχνης και διάσημος πολυοργανίστας των πνευστών Faliq Auri σε συνεργασία με τις αδελφές Σπανομάρκου, προσφέρει ένα ακουστικό ταξίδι των αισθήσεων. Το άλμπουμ «Malay Vibes» θα κάνει πρεμιέρα στο Spotify και στο Amazon και iTunes από τις αρχές Φεβρουαρίου, και κυκλοφορεί από την Strofinx σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.