Σταύρος Σιόλας

Σταύρος Σιόλας – Φωνές θιάσου
ΝΕΟ ALBUM

Συμμετέχουν οι:
Ρίτα Αντωνοπούλου |Βιολέτα Ίκαρη | Αλκίνοος Ιωαννίδης
Ρένα Μόρφη | Ανδριάνα Μπάμπαλη | Μαρία Παπαγεωργίου
Βασίλης Παπακωνσταντίνου | Μίλτος Πασχαλίδης

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και
τις streaming υπηρεσίες από τη MINOS EMI / UNIVERSAL.

Εφτά χρόνια μετά τα Διόδια ο Σταύρος Σιόλας επιστρέφει με ένα άλμπουμ που έχει τίτλο «Φωνές θιάσου» και αποτελείται από οκτώ ντουέτα και ένα σόλο.
Σε αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα ένας θίασος φωνών καλείται να ενσαρκώσει τους ήρωες των τραγουδιών και να φωτίσει τις πανανθρώπινες ιστορίες τους.
Τους ερμηνευτές υπέδειξαν τα ίδια τα τραγούδια που λειτουργούν σαν μονόλογοι ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο αίσθημα η σαν διάλογοι με ρόλους διακριτούς.
Φωνές συγγενικές, φωνές αντιθετικές η κάθε μια ένα διαφορετικό σύμπαν με το οποίο ο Σταύρος Σιόλας θέλησε να γειτονεύσει ερμηνευτικά και μουσικά.
Οι ενορχηστρώσεις ατμοσφαιρικές και απρόσμενες, στήνουν το κινηματογραφικό σκηνικό μέσα στο οποίο εκτυλίσσονται οι ιστορίες των τραγουδιών.
Στίχους έχουν γράψει οι Πάνος Δημητρόπουλος, Κώστας Κατσώνας, Ηλίας Μάστορης, Μαρίτα Αλημίση, Σάννυ Μπαλτζή, Πόλυς Κυριάκου και Σταύρος Σιόλας.
 
Πρώτο single από αυτό το album, το τραγούδι ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ με τη Ρένα Μόρφη.
Το Σαν Χουάν, εξωτικό και περιπετειώδες, δίνει το όνομα και την ατμόσφαιρα του στην ερωτική ιστορία που μετέφερε στο χαρτί η Σάννυ Μπαλτζή και μελοποίησε ο Σταύρος Σιόλας.

Βρείτε ολόκληρο το album ΦΩΝΕΣ ΘΙΑΣΟΥ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://StavrosSiolas.lnk.to/FonesThiasouPR

Δείτε εδώ το official music video του τραγουδιού ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ στο YouTube: https://youtu.be/dSKjLKdYGiA
 
Δείτε εδώ το official music video του τραγουδιού ΚΑΦΕΙΝΗ στο YouTube: https://youtu.be/xHMruA7NpN8

Αρέσει σε %d bloggers: