Άννα Μπουρμά

Άννα Μπουρμά – «Vibrations»
ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Μουσική: Άννα Μπουρμά
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Ποπέσκου

Η Άννα Μπουρμά, μας παρουσιάζει μια ακόμα πρωτοποριακή και ανατρεπτική ιδέα μέσα από την ιδιαίτερη  μουσική της αλλά και την μοναδική φωνή της !
Ο Δίσκος «Η Τέταρτη Εποχή» αποκτά 5ο κατά σειρά μήνυμα- τραγούδι με τίτλο  VIBRATIONS. Ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι έρχεται να μας θυμίσει πόσο σημαντικός είναι ο κύκλος της ζωής !Μέσο της κινηματογράφησης κι αυτήν την φορά η ‘Άννα Μπουρμά μας περνάει βαθιά κοινωνικά μηνύματα αλλά και υπαρξιακά. Το τέλος της ανθρώπινης πλευράς σηματοδοτεί και το τέλος του κύκλου της ζωής, όσο πιο άψυχοι γίνονται οι άνθρωποι τόσο πιο πολύ απομακρύνονται από την ίδια την ζωή. Εξαιρετική ποιότητα ήχου αλλά και εικόνας έρχεται να πλαισιώσει όλη αυτή την καλλιτεχνική πορεία.
Τη σκηνοθεσία για άλλη μια φορά ανέλαβε ο μόνιμος συνοδοιπόρος Θοδωρής Ποπέσκου. Τα σπέσιαλ εφέ ανέλαβαν οι σπουδαίοι Αλαχούζοι, δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες που τους είδαμε εν δράση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 καθώς και στο Harry Potter 2 !
 
      Μήνυμα καλλιτέχνη:
«Η δόνηση σηματοδοτεί την γέννηση, η δόνηση σχηματίζει τον κύκλο !To μουσικό αυτό ταξίδι είναι αφιερωμένο στην Musca την μεγαλύτερη πηγή δόνησής και γέννησης Αστεριών ( Ήλιων) .Η Μusca είναι η  μεγαλύτερη δόνηση που έχει καταγραφτεί τα τελευταία χρόνια και  βρίσκεται 20 με  22 έτη φωτός μακριά από την γη μας ! Το φαινόμενο αυτό ανακάλυψαν Έλληνες επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.»
Άννα Μπουρμά