Nora’s Cinematic

Nora’s Cinematic | «Ταχυδρόμος»
Μουσική: Ελεονόρα Μανόνα

H Eλεονόρα Μανόνα επιστρέφει μέσα από το προσωπικό της project ”Nora’s Cinematic”, με καινούριο ορχηστρικό κομμάτι σε δική της σύνθεση.
Ο ”Ταχυδρόμος” είναι το πρώτο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο της  και θέλει να μας μεταφέρει σε μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα,  μέσα από  ένα βαλς όπου ζευγάρι γίνεται η νοσταλγία  με την πραγματικότητα, ο έρωτας με την απουσία.
Οι Nora’s Cinematic μας συστήθηκαν το 2017, μέσα από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της Ελεονόρας με τίτλο ”Somewhere i”. Ακολούθησαν συναυλίες εντός και εκτός Αθηνών ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Minos Emi το πρώτο δισκογραφικό ντουέτο της Ελεονόρας  με τον  τραγουδοποιό Στάθη Δρογώση, με τίτλο ”Στο Παγκράτι”, σε μουσική δική της και στίχους του Στάθη.
Αυτή τη δύσκολη εποχή νέοι καλλιτέχνες όπως η Νόρα δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν να ανανεώσουν την ελληνική δισκογραφία. Οι ελληνικοί ορχηστρικοί δίσκοι σπανίζουν και οι Nora’s Cinematic φιλοδοξούν να μας δώσουν πολλούς. Ο Ταχυδρόμος μας αφήνει με πολλές υποσχέσεις για όλο τον δίσκο!
https://www.facebook.com/Noras-Cinematic-Eleonora-Manona-160450257871661
 
Καλή Ακρόαση!

Βρείτε το τραγούδι «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://NorasCinematic.lnk.to/TahidromosPR

Δείτε το Official Music Video στο YouTube: