Γιάννα Βασιλείου

Γιάννα Βασιλείου | «Live @ Sierra»
Νέο Album
12 αγαπημένα τραγούδια σε μοναδικές ζωντανές ηχογραφήσεις

Η Γιάννα Βασιλείου παρουσιάζει το album «Live @ Sierra», με 12 αγαπημένα τραγούδια σε μοναδικές ζωντανές ηχογραφήσεις που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen!

Η χαρισματική και ταλαντούχα ερμηνεύτρια συγκέντρωσε σε ένα album τις ξεχωριστές μουσικές στιγμές που χάρισε πρώτη στο κοινό μέσα από τo κανάλι της στο ΥouTube, αντιλαμβανόμενη από πολύ νωρίς την ανάγκη του κόσμου, αλλά και της ίδιας για νέους τρόπους επικοινωνίας. Με βασικό στόχο να μας κάνει να βιώσουμε ξανά τις συναυλιακές συνθήκες, οι οποίες έχουν «παγώσει» εδώ και σχεδόν ένα χρόνο λόγω της πανδημίας, έκλεψε τελικά τις εντυπώσεις με μία σειρά live ηχογραφήσεων, που πραγματοποιήθηκαν στο θρυλικό studio Sierra, συνοδεία σπουδαίων και καταξιωμένων μουσικών.

Στο «Live @ Sierra», η Γιάννα Βασιλείου ερμηνεύει με την ιδιαίτερη χροιά της μερικά από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, όπως τα «Εγώ Σ’ Αγάπησα Εδώ», «Οδός Ονείρων», «Η Ταμπακιέρα», «Ο Κόσμος Που Αλλάζει», «Ederlezi», «Τα Χάρτινα» και «Γκιουλμπαχάρ», καθώς και κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία, όπως η επιτυχία «Έλα Μάτια Μου».

Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας. Special guest ο βιρτουόζος των παραδοσιακών οργάνων Θωμάς Κωνσταντίνου. Την παραγωγή και καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Λευτέρης Παπαδάκης. Έπαιξαν οι μουσικοί Νίκος Σταδιάτης (ακορντεόν, φωνητικά), Vahan Galstyan (πνευστά), Κωστής Πυρένης (κιθάρες, φωνητικά), Δημήτρης Σεβδαλής (πιάνο, keyboards, hammond), Γιώργος Κωστόπουλος (μπάσο) και Σωτήρης Μαυρονάσιος (τύμπανα).
 
Κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα:
https://www.smarturl.it/yvlive
 
Δείτε την official album playlist: