Mr. Bachata

Mr. Bachata | «Έλα στη θέση μου»
TV Soundtrack

Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

Κυκλοφορεί για πρώτη φορά το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Έλα Στη Θέση Μου» (Alpha TV) όπου την επιμέλεια της μουσικής έχει αναλάβει ο ταλαντούχος δημιουργός Mr. Bachata! 5 χρόνια «Έλα Στη Θέση Μου», 5 χρόνια από τις πρώτες σειρές σε τηλεθέαση, 5 χρόνια γεμάτα χιούμορ, έξυπνες ατάκες και φυσικά, μουσική από τον Mr. Bachata! 

To 2016 με την πρεμιέρα της 1ης σεζόν της σειράς στην ελληνική τηλεόραση, όπου  τραγούδι τίτλων ήταν το «Μη Μασήσεις», μέχρι και σήμερα έχει μια άκρως πετυχημένη πορεία στο τηλεοπτικό κοινό! Από το τραγούδι «Είσαι Η Ζωή Μου», καντάδα του Αχιλλέα στην Ρενάτα, μέχρι το «Μάθε Μου», το τραγούδι που χόρεψαν ο Βλάσης και η Μίκα στον γάμο τους, υπήρξαν πολλές ερωτικές και χορευτικές στιγμές μέσα στη σειρά.

Μετά την 2η σεζόν, δημιουργήθηκε ανεπίσημα η παράδοση του εισαγωγικού μουσικού τρέιλερ της εκάστοτε σεζόν. Με το «Πίνα Κολάδα» και την Άντρη Θεοδότου έγινε η αρχή. Στην 3η σεζόν, το γύρισαν σε Bollywood, με το τραγούδι «Νανούρισμα» και την ταλαντούχα Ελληνο-Ινδή, Nadi Raj. Ενώ στην 4η σεζόν Ταξιδέψαμε στην Κρήτη, με το τραγούδι «Γλεντάτε Το» και τον Μανώλη Βιολάκη να το ερμηνεύει! Για τις ανάγκες της 5ης σεζόν, με κλεμμένα διαμάντια και απίστευτες ίντριγκες, το τραγούδι «Διαμάντια», ήρθε κι έδεσε! Τέλος μέσα στο soundtrack της σειράς, ξεχωρίζει και το τραγούδι «Θα Σε Βρω», που είναι μια αφιέρωση του Αχιλλέα στον αιώνιο έρωτά του, την Ρενάτα με την αισθησιακή φωνή της Almenta. 

«Έλα Στη Θέση Μου» και απόλαυσε όλα τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς, σε μια συλλογή που κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, από την Plus Rec σε διανομή της Panik Records!
 
Βρείτε το «Έλα Στη Θέση Μου» στα ψηφιακά καταστήματα:
iTunes: https://apple.co/3v6GlCr
Spotify: http://spoti.fi/3c8LEbP
Deezer: http://bit.ly/3v1HRWh
Amazon Music: https://amzn.to/3rra72z

Δείτε την official album playlist: