Ελένη Πέτα

Ελένη Πέτα | «Κουρασμένες γυναίκες»
New Song & Music Video

«Κουρασμένες Γυναίκες» ένα τραγούδι αφιερωμένο κατά της γυναικείας κακοποίησης.

Η Ελένη Πέτα με το νέο της single «Κουρασμένες γυναίκες» επανέρχεται με ένα ηχηρό μήνυμα  κατά της γυναικείας κακοποίησης.

Κυκλοφορεί από την Yellow Artistique / Viral Music Group Company σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σίγουρα θα είναι ένα δυναμικό μήνυμα που θα χτυπήσει τις καρδιές μας.

Tην μουσική έγραψε ο Κωνσταντίνος Κωτούλας, και στίχους ο Βασίλης Μυριανθόπουλος .

Η επιμέλεια Παραγωγής & Ενορχήστρωσης έγινε από τον Σπύρο Μεταξά.

Συνοδεύεται από Music Video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Λαζάρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Οι κουρασμένες γυναίκες μέσα στα βαγόνια, σαν πίνακες, που έλεγες, πως είναι υπερβολή». Μια συναισθηματική μελωδία και  στίχοι γεμάτοι αλήθεια. Το τραγούδι της Ελένης Πέτα «Κουρασμένες γυναίκες» που έγινε πραγματικότητα με πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης, στέλνει ένα ηχηρό  μήνυμα για την γυναικεία κακοποίηση. 

Σε στίχους του Βασίλη Μυριανθόπουλου και μουσική του Κωνσταντίνου Κωτούλα, οι «Κουρασμένες γυναίκες» είναι η απόδειξη ότι η τέχνη γεφυρώνει τις αποστάσεις και αποδίδει τα ζητήματα στη σωστή τους διάσταση.

Με τα στοιχεία για τη γυναικεία κακοποίηση να μαρτυρούν ότι  μία στις τρεις γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία από τον σύντροφό της, το τραγούδι κοινοποιεί το μήνυμα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. «Τα μυστικά που κρύβουνε μέσα στους αιώνες» αποκαλύπτονται, κάνοντας «ορατές» τις κακοποιημένες γυναίκες μέσα στην κοινωνία, οδηγώντας όλους μας να τις αντικρίσουμε κατάματα. 

Ο Δήμος Κοζάνης αναδεικνύει μέσω αυτής της προσπάθειας το ζήτημα της κακοποίησης των γυναικών με έναν διαφορετικό τρόπο, στοχεύοντας στην άμβλυνση αυτής της μάστιγας.

Τα γυρίσματα έγιναν στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης και στα ΒΚ Studios στην Αθήνα.

 
Available in all digital services. | Listen to and download it now!
Download/Stream: ► https://smarturl.it/EleniPetaSingle