Ypo

Ypo – Tesla
Νέο Album


Ο YPO, ο καλλιτέχνης που έφερε πρώτος το ραπ στην Ελλάδα και που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της hip-hop σκηνής – και όχι μόνο, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο album του με τίτλο “TESLA”.
 
Το album που μόλις κυκλοφόρησε από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company περιλαμβάνει συνολικά 13 τραγούδια με τα 7 από αυτά να είναι ολοκαίνουργια. Τα τραγούδια ποικίλουν για το μουσικό & στιχουργικό ύφος τους, αφού στον δίσκο θα συναντήσετε από drill tracks μέχρι και κομμάτια με reggaeton vibes όπως το “Αναπάντητες” με τον LiL PoP.
 
Παράλληλα με την κυκλοφορία του album, είναι διαθέσιμο εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στο YouTube και το official video για το “Sorry”, το main single του album στο οποίο συμμετέχει ο Bossikan. Το βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Πασαλίδη γυρίστηκε στην Σιάτιστα, τη γενέτειρα του Υποχθόνιου, ενώ για πρώτη φορά σε βίντεο κλιπ του συναντάμε και μέλη της οικογένειάς του.

Ως bonus tracks στο “TESLA” περιλαμβάνονται τα “Eros” (με τον DJ Stephan και τη Sophia), “Googlare” (το πρόσφατο single του με τους Slogan, Sophia, iLLEOo & Lil Koni), “Overdose” (με τους LiL PoP & Ivan Greko) αλλά και το “Lamborghini” (με τον Fly Lo), τραγούδια που ξεχώρισαν και έγιναν massive hits το 2020 σημειώνοντας δεκάδες εκατομμύρια views & streams σε YouTube & Spotify αντίστοιχα.
 
Αξιοσημείωτο είναι πως και τα 13 τραγούδια του album βρέθηκαν από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους στο Spotify Greece Top50 σημειώνοντας εντυπωσιακό αριθμό streams, ενώ ο YPO βρίσκεται και στο εξώφυλλο της editorial λίστας του Spotify “Hot Greek Rap”.

Tracklist:
Intro
Μπαμπάς
Επιταγές
Next
Miss Young
Αναπάντητες (Ypo x LiL PoP)
Γέφυρες, Παράθυρα
Sorry (Ypo x Bossikan)
Outro
 
Bonus Tracks
Googlare (Ypo x Slogan x Sophia x iLLEOo x Lil Koni)
Eros (DJ Stephan x Ypo x Sophia)
Overdose (LiL PoP x Ypo x Ivan Greko)
Lamborghini (Ypo x Fly Lo)

Βρείτε το album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες:
https://ypo.lnk.to/TeslaPR