Γιάννης Μήτσης – Κορίνα Λεγάκη

Γιάννης Μήτσης – Κορίνα Λεγάκη
“Οι ψυχές μας θα ‘ναι πάντα εδώ”
Μουσική – Στίχοι: Nomik

Ο Γιάννης Μήτσης, Θεσσαλονικιός και πολίτης του κόσμου, προσκυνητής της ροκ και της ηπειρώτικης παράδοσης, τραγουδιστής εξομολογητικός, τρυφερός και διαυγής, συνθέτης μελωδιών “δικών μας” και “ξένων” που ακούγονται το ίδιο οικείες, τραγουδοποιός του Ελληνικού βορρά, παιδί του Σαββόπουλου και του Παπάζογλου, συνομιλητής του Μάλαμα, του Θανάση Παπαπακωνσταντίνου, του Παυλίδη, του Ζερβουδάκη και του Πορτοκάλογλου…

Μέσα στην καραντίνα και στην περίεργη συνθήκη που δημιουργήθηκε για όλους τους καλλιτέχνες, ξεπήδησαν νέα τραγούδια, τα περισσότερα σε μουσική του Γιάννη Μήτση, ενώ η παραγωγή είναι του Γιώργου Ανδρέου.
 
Το πρώτο single με τίτλο Οι Ψυχές Μας Θα ‘Ναι Πάντα Εδώ 
 μιλά για την αγάπη, όπως την ερμηνεύει ο καθένας. “Η καλλιτεχνική δημιουργία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το συναίσθημα. Κάθε τι που μπορεί να προκαλέσει τη γέννηση, την έκρηξη, την ανάδυση ή την αναζωπύρωση ενός συναισθήματος, μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για καλλιτεχνική δημιουργία. Πότε είναι ο έρωτας, πότε η θλίψη, πότε ο θυμός.”
 
Το τραγούδι αυτό ήρθε να σηματοδοτήσει και μία νέα συνεργασία, αυτή με την Κορίνα Λεγάκη. Ο Γιάννης Μήτσης γνώρισε την Κορίνα σε μία συναυλία. Και εντυπωσιάστηκε από την καθαρότητα της φωνής της και την έκφρασή της.
Οι φωνές τους ταίριαξαν πολύ αρμονικά και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. 
Απολαύστε το!

YouTube Link
Spotify Link


Kυκλοφορεί ψηφιακά από τη Formiggart.

Αρέσει σε %d bloggers: