Marseaux

Marseaux – “Chica”
Νέο Album
 
Το 3ο προσωπικό album της Marseaux με τίτλο “Chica” είναι γεγονός, και κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.
 
Η 20χρονη pop star αποδεικνύει με κάθε της βήμα πως το 2021 είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά της.
 
Τον Ιανουάριο συμμετείχε στο “Deja Vu” της Έλενας Παπαρίζου -ένα από τα μεγαλύτερα hits της χρονιάς- ενώ τον Μάιο μας κέρασε μια δροσιστική «Βότκα Βύσσινο» μέσα από το πρώτο single του album της, το οποίο και την έφερε στις πρώτες θέσεις των YouTube Trends αλλά και στις δημοφιλέστερες editorial λίστες του Spotify.
 
Ακολούθησε το «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος» με τους DPans και GEO RVSD από το WNCFam, που μόνο «λάθος» δεν αποδείχθηκε μιας και βρίσκεται ήδη στο Top10 των YouTube Trends, ενώ μόλις κυκλοφόρησε και το ολοκληρωμένο album της με τίτλο “Chica” που σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία στις ψηφιακές πλατφόρμες. Το album περιλαμβάνει συνολικά 11 τραγούδια, ανάμεσά τους τα 2 προηγούμενα singles αλλά και το bonus track «Μια Φορά Κι Έναν Καιρό» – μια επανηχογράφηση του πρώτου τραγουδιού στο οποίο συμμετείχε η Marseaux ως μέλος των WNC.
 
Το φετινό καλοκαίρι μάλιστα η Marseaux θα πραγματοποιήσει live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα μαζί με τον Solmeister και το WNCFam και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα (08/07), την Καβάλα (12/07), τη Θεσσαλονίκη (13/07), την Πάτρα (16/07) και το Ηράκλειο Κρήτης (23/07).
 
Βρείτε το album “Chica” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://marseaux.lnk.to/ChicaPR

Δείτε το music video του «Βότκα Βύσσινο»:
https://www.youtube.com/watch?v=tpMYeRC3mZM

Δείτε το music video του «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος»:
https://www.youtube.com/watch?v=c1g0MhNFLx4

Βρείτε την Marseaux στα social media
Instagram: http://bit.ly/MarseauxInstagram
TikTok: http://bit.ly/MarseauxTikTok
Spotify: http://bit.ly/MarseauxSpotify