Νικόλας Ραπτάκης

Νικόλας Ραπτάκης | «Κρασί»
Νέο Τραγούδι & Music Video

Ο Νικόλας Ραπτάκης μας κερνά το πιο μεθυστικό μουσικό «Κρασί» με το νέο του single και music video που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Κρασί» είναι ένα δυναμικό τραγούδι, που συνδυάζει τον «φρέσκο» και λαϊκό ήχο με «πινελιές» από παραδοσιακή μουσική και την εξαιρετική ερμηνεία του Νικόλα Ραπτάκη. Μάλιστα, ο ίδιος ξεδιπλώνει και το δημιουργικό του ταλέντο, καθώς υπογράφει τη μουσική και τους στίχους μαζί με τον Αλέξανδρο Ζούμπα.

Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής και με «αέρα» μυσταγωγίας music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Από τα πρώτα του κιόλας βήματα, ο Νικόλας Ραπτάκης έχει δείξει το πολύπλευρο ταλέντο του και δεν σταματά να μας εκπλήξει. Μεταξύ άλλων, εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2014 ως frontman των Freaky Fortune, έχει κυκλοφορήσει επιτυχημένα solo singles και έχει «ανεβάσει» απρόσμενες διασκευές στα social media. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερό συνεργάτη της Άννας Βίσση στις live εμφανίσεις της, συμμετείχε στο μιούζικαλ «Fame» και έχει κλέψει τις εντυπώσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «Your Face Sounds Familiar» και «Just The 2 Of Us».

Βρείτε το «Κρασί» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3hdzocx
Deezer: https://bit.ly/3jsvPBU

Δείτε το music video: