Γιώργος Κακοσαίος

Γιώργος Κακοσαίος | «Ποια είναι αυτή»
Νέο Τραγούδι & Music Video

Ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζει τα συνεχόμενα επιτυχημένα του singles με το «Ποια Είναι Αυτή», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Λίγο αφότου κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδιστή στα Mad VMA, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις και με την on stage εμφάνισή του του δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο Γιώργος Κακοσαίος μας ξεσηκώνει με τη νέα του κυκλοφορία, που έρχεται μετά τα «Ψέματα», «Έρωτας Μοιάζει», «Είναι Χριστούγεννα… Γι’ Αυτό» και «Η Μία».

Το «Ποια Είναι Αυτή», σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», συνοδεύεται από music video γεμάτο καλοκαιρινή και feel-good διάθεση, όπως το τραγούδι. 

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Κακοσαίος ετοιμάζεται για τις live εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου θα εμφανιστεί, τόσο μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο (9 Ιουλίου Λεμεσός, 10 Ιουλίου Πάφος, 14 Ιουλίου Κατράκειο θέατρο Νίκαιας), όσο και με τη Νατάσα Θεοδωρίδου (5 & 6 Ιουλίου Βεάκειο θέατρο Πειραιά).
 
Βρείτε το «Ποια Είναι Αυτή» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/poiaeinaiauti

Δείτε το music video: