Μπάμπης Βώρος

Μπάμπης Βώρος | «Παθολογική αγάπη»

Ο Μπάμπης Βώρος κατάγεται από την Κεφαλονιά και την Λευκάδα. Σπούδασε μουσικολογία στο Τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής στην Άρτα. Πλέον ζει μόνιμα μόνιμα στην Αθήνα και έχει στο ενεργητικό του επαγγελματικές εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.
 
Ασχολείται με την μουσική από 8 χρονών και παρόλο που δεν κατάγεται από μουσική οικογένεια, η αγάπη του για την μουσική ήταν τόσο έκδηλη που τον οδήγησε σε χρόνιες μουσικές σπουδές.

Το πολύπλευρο ταλέντο του δεν περιορίζεται μόνο στην ερμηνεία, αλλά και στην μουσική σύνθεση και δημιουργία. Το  2017 παρουσίασε την πρώτη του επαγγελματική δουλειά με το τραγούδι «ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΡΙΣΚΟ». Από τότε μέχρι και σήμερα, μας έχει χαρίσει πολλά ακόμα τραγούδια σε μουσική δική του και στίχους του Κώστα Κριτζιλάκη, καθώς παράλληλα γράφει τραγούδια και για άλλους καλλιτέχνες!
Σταθμός στην μέχρι τώρα πορεία του ήταν το τραγούδι «ΞΕΧΑΣΕ ΜΕ» μια πολύ όμορφη και αισθαντική μπαλάντα, η οποία κυκλοφόρησε από την Heaven Music του ΑΝΤ1 το 2019.
 
Το 2020 κυκλοφόρησε ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο με τίτλο «ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ», σε μουσική του ίδιου και σε στίχους του Κώστα Κριτζιλάκη.
 
Ο Μπάμπης είναι ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, με πολλές φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά, συνεχίζοντας διαρκώς να δημιουργεί νέα τραγούδια και να μας ξεσηκώνει είτε στις ζωντανές εμφανίσεις του που είναι Sold Out, είτε στα Live Concepts που πραγματοποιεί στα Social Μedia του και σπάνε κάθε ρεκόρ θεατών!
 
Φέτος μας συστήνει μια άλλη του πλευρά μέσα από το νέο του τραγούδι «ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΓΑΠΗ». Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και ρυθμικό τραγούδι που περιγράφει μια ιστορία αγάπης, λίγο διαφορετική από τις άλλες!
 
Την μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Κώστας Κριτζιλάκης, ενώ την σκηνοθεσία του Video Clip επιμελήθηκε ο Harout Torosian. Το τραγούδι κυκλοφορεί από το κανάλι του Μπάμπη Βώρου στο YouTube και ήδη μετράει αρκετά χτυπήματα!
 
Μπάμπης Βώρος – “Παθολογική Aγάπη”
 
Ακούστε το εδώ: https://youtu.be/xAtuhlGeyE8
 
Καλή ακρόαση!
 
Song Credits
Μουσική: Μπάμπης Βώρος
Στίχοι: Κώστας Κριτζιλάκης
Ενορχήστρωση: Γιώργος Μουστάκας / Γιάννης Θάνος
Προγραμματισμός: Γιάννης Θάνος
Solo ηλεκτρική octaver: Γιώργος Μουστάκας
Κιθάρες: Αντώνης Παλαιός
Τύμπανα / Μπάσο: Γιάννης Θάνος
Φωνητικά: Μπάμπης Βώρος / Ρένια Κυριαζή
Μίξη / Mastering: Γιάννης Θάνος / Studio ηχόμετρο
 
Music Video Credits
Σενάριο / Σκηνοθεσία / Μοντάζ : Harout Torosian
Διευθυντής φωτογραφίας / Χρωματισμός /Βοηθός μοντάζ : Jim Georgosopoulos
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Δρακοπούλου
Γυναικείος ρόλος: Έλενα Σαλαμπάση
Make up artist: Νατάσα Βώρου
Styling: Αθανασία Χατζηελευθερίου / Άννυ Δορμίση
 
Μπάμπης Βώρος Social Media:
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCuSn-3rv3r2eav2UXq_kIQA
Facebook Profile: https://www.facebook.com/babis.voros
Facebook Page: https://www.facebook.com/mpampisvorosofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/mpampis_voros/?hl=el