Die Arkitekt x Tamta

Die Arkitekt x Tamta

“FACE”

Η avant – garde techno συναντά ένα από τα μεγαλύτερα ποπ ονόματα της Ελλάδας στο καινούργιο κομμάτι του Die Arkitekt με τίτλο FACE.

Πιστός στο κύριο μουσικό χαρακτηριστικό του, που δεν είναι άλλο από την μίξη ετερογενών στοιχείων και μουσικών ειδών, ο Die Arkitekt συνεργάζεται με την ανατρεπτική Τάμτα και έρχεται να ενώσει τον κόσμο του underground με αυτόν της pop, δημιουργώντας ενα hyperpop υβρίδιο. Με το FACE ο Die Arkitekt μιλάει για την κουλτούρα των dating apps και την ψηφιοποίηση των ανθρώπινων σχέσεων.

Άκρως εντυπωσιακό είναι και το music video του τραγουδιού, το οποίο απολαμβάνουμε σε vertical μορφή – όπως ακριβώς παρακολουθούμε και «σκρολάρουμε» καθημερινά στα social media μέσα από τα smartphone μας. Τη σκηνοθεσία στο βίντεο κλιπ υπογράφει ο Βαγγέλης Φαντόπουλος, ενώ το τραγούδι είναι μια δημιουργία των Die Arkitekt, Vesalia & Tamta.

Δείτε το official video του “FACE” στο YouTube:

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://diearkitekttamta.lnk.to/FACEPR

Λίγα λόγια για τον Die Arkitekt

Έχοντας ως βάση το Λονδίνο αλλά και την γενέτειρά του πόλη Αθήνα, ο avant garde techno παραγωγός Die Arkitekt ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι το 2020 με την κυκλοφορία του πρώτου του EP Wilmheim. Χρησιμοποιώντας την κλασική μουσική του παιδεία ο Die Arkitekt ενώνει τον κόσμο της νεοκλασικής μουσικής με αυτόν της σύγχρονης techno. Την avant garde μουσική του συμπληρώνουν τα εκκεντρικά του looks και οι κρυστάλλινες μάσκες που φοράει στην σκηνή.

Προετοιμάζοντας το έδαφος για τον πρώτο του δίσκο “Dark Colors” που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022, o Die Arkitekt έχει κυκλοφορήσει 3 singles από αυτόν μέσα στο 2021. Μετά από την headline εμφάνισή του στο φεστιβάλ In Orbit του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μαζί με την Kid Moxie, κυκλοφόρησαν μαζί το Kaval που αποτέλεσε lead single του δίσκου του. Ακολουθώντας το δεύτερο single “Who Told You to Hate Yourself” σε συνεργασία με την Charity Kase, διαγωνιζόμενης στο τηλεοπτικό show RuPaul’s Drag Race, o Die Arkitekt κυκλοφορεί το “FACE” σε συνεργασία με την Τάμτα.