Panik Concert by Xiaomi

Panik Concert by Xiaomi - 10 Years Celebration: 
Τα τραγούδια της μεγάλης συναυλίας κυκλοφορούν!

Το Panik Concert by Xiaomi – 10 years celebration, η επική, λαμπερή και all star συναυλία, με την οποία η Panik Records γιόρτασε τα 10 της χρόνια, κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής!

Το tracklist περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες από τα 10 χρόνια της Panik, τις οποίες ερμηνεύουν 30 αγαπημένοι καλλιτέχνες, με τη συνοδεία 60 μουσικών της συμφωνικής ορχήστρας «The Foux Orkestar», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Ζαχαρίου.  

Το Panik Concert by Xiaomi – 10 years celebration διεξήχθη την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και αποτέλεσε ένα μεγάλο μουσικό και κοσμικό γεγονός που κέρδισε τις εντυπώσεις. Τα backstage παρουσίασαν ο Αντώνης Δημητριάδης και η Konnie Metaxa, ενώ στο red carpet υποδέχθηκε τους καλεσμένους ο Νίκος Γιαννουλίδης.

Ολόκληρη η εντυπωσιακή συναυλία είναι διαθέσιμη και σε video, στο κανάλι της Panik Records στο YouTube

Βρείτε το Panik Concert by Xiaomi – 10 years celebration στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/panikconcertalbum

Δείτε ολόκληρη τη συναυλία:

Επιμέλεια παραγωγής: Mad TV


About Xiaomi
H Xiaomi Corporation ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2010. Εφαρμόζοντας το όραμα «γίνε φίλος με τον καταναλωτή και γίνε η πιο cool εταιρεία στην καρδιά των χρηστών». H Xiaomi συνεχώς κυνηγά καινοτομίες, εμπειρία χρήστη υψηλής ποιότητας και λειτουργική αποδοτικότητα. Η εταιρεία κατασκευάζει ασταμάτητα εκπληκτικά προϊόντα σε ειλικρινείς τιμές ώστε να μπορεί ο καθένας στον πλανήτη να απολαύσει μια καλύτερη ζωή μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας. Η Xiaomi είναι μια από τις ηγέτιδες εταιρείες smartphone παγκοσμίως ενώ έχει εδραιωθεί και στο κλάδο του ΑΙοΤ (ΑΙ+ΙοΤ) με 374.5 εκατομμύρια έξυπνες συσκευές* συνδεδεμένες στη πλατφόρμα της. Τα προϊόντα της Xiaomi είναι διαθέσιμα σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές του κόσμου. Τον Αύγουστο του 2021, η εταιρεία εντάχθηκε στη λίστα Fortune Global 500 για τρίτη φορά, στη 388ή θέση, ανεβαίνοντας 86 θέσεις από το 2020.Η Xiaomi στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2016, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα smartphones και έξυπνων συσκευών στο ελληνικό κοινό. Η διανομή των προϊόντων Xiaomi στην Ελλάδα πραγματοποιείται από την Info Quest Technologies.
*(πλην έξυπνων κινητών και φορητών υπολογιστών, μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2021)