Δραμαμίνη feat. Πυξ Λαξ

Δραμαμίνη feat. Πυξ Λαξ
«Θα σου πω που πήγε αυτό το καλοκαίρι»

Στίχοι: Γιάννης Μιχαηλίδης

Μουσική: Χάρης Μιχαηλίδης

“Αγκάλιασέ με, η καρδιά σου όσο αντέχει
καθώς τελειώνει γύρω μας το καλοκαίρι..
Προτού να πας εκεί που δείχνεις με το χέρι,
έλα ας βουτήξουμε στη θάλασσα όπως βρέχει.”

Το συγκρότημα Δραμαμίνη συναντάει τους Πυξ Λαξ σε μια ξεχωριστή και σπάνια συνύπαρξη που κρύβει μέσα της ιδιαίτερη συγκίνηση αν αναλογιστεί κανείς τη μία γενιά που συναντάει την άλλη, παιδιά που συναντούν τους εφηβικούς ήρωες και τα μουσικά ινδάλματα τους.

Καρπός αυτής της συνεργασίας είναι ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που ονομάζεται «Θα σου πω που πήγε αυτό το καλοκαίρι» και με ποιητικό τρόπο μας εξηγεί αφενός αυτό που υπόσχεται στον τίτλο αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να απλώσει το χέρι για να αγκαλιάσει τη στιγμή την ώρα που ο χρόνος κυλά ασταμάτητα.

Τη μουσική, τους στίχους καθώς και τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφουν ο Χάρης και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ενώ στα γυρίσματα του βίντεο συνέβαλε ο συνεργάτης και φίλος τους, Στέφανος Δανιηλίδης.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη MINOS ΕΜΙ / UNIVERSAL και αποτελεί προπομπό και έναυσμα της νέας ολοκληρωμένης δουλειάς του συγκροτήματος, που βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας και αναμένεται.

#Dramamini #PyxLax
Ακολουθήστε τους Δραμαμίνη στα Social Media:

▶ Facebook: https://www.facebook.com/Dramamini

▶ Instagram: https://www.instagram.com/dramamini

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://dramaminipyxlax.lnk.to/ThaSouPoPouPigeAftoToKalokairi

Δείτε το Official Music Video στο YouTube: https://youtu.be/Oi9rxMMwg5o

Αρέσει σε %d bloggers: