Marseaux x Solmeister x dPans

Marseaux x Solmeister x dPans
«Πρέπει να φύγει»

«Πρέπει να φύγει απ’ το μυαλό μου και τα όνειρά μου πια πες της να φύγει…»

Αν είστε λάτρεις του Tik Tok, σίγουρα θα συναντήσατε κάποιο βίντεο με το συγκεκριμένο ρεφρέν τις τελευταίες μέρες. Αν ακολουθείτε την Marseaux και τους WNC στο Instagram, σίγουρα θα είχατε ήδη πάρει μια γεύση από το τραγούδι, πριν την επίσημη κυκλοφορία του, μέσα από το εβδομαδιαίο panshow τους το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε Πέμπτη στις 16:00.

Κι αν είστε οπαδοί της καλής pop και των εθιστικών beats, τότε σίγουρα το ολοκαίνουργιο single της Marseaux με τους Solmeister & dPans δεν θα «φύγει» σύντομα από το μυαλό σας.

Η hot εκπρόσωπος της pop, μετά την επιτυχία του album της Chica που μετράει μέχρι σήμερα πάνω από 4,5 εκατομμύρια streams και 2 χρυσά singles («Βότκα Βύσσινο» & «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος»), αλλά και την ήδη πλατινένια συνεργασία της με τον SNIK στο Miami,επιστρέφει με νέο banger hit.

Το «Πρέπει Να Φύγει» κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company την Τετάρτη 9 Μαρτίου, ανήμερα των 21ων γενεθλίων της Marseaux – και ήδη «τρεντάρει» στις τάσεις του YouTube.

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του Solmeister -συνοδοιπόρο και μέντορα των WNC- στη μουσική, και των Solmeister & dPans στους στίχους, ενώ η σκηνοθετική επιμέλεια του βίντεο κλιπ ανήκει και πάλι στον πολυπράγμων Solmeister.

Κι αν θέλετε να απολαύσετε την Marseaux και τους WNC live, τότε θα τους βρείτε τον επόμενο μήνα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 18 και 20 Απριλίου αντίστοιχα.

Δείτε το official video του «Πρέπει Να Φύγει» στο YouTube:

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://MarseauxSolmeisterdPans.lnk.to/PrepeiNaFigei

Βρες την Marseaux στα social media:

Instagram: http://bit.ly/MarseauxInstagram

TikTok: http://bit.ly/MarseauxTikTok

Spotify: http://bit.ly/MarseauxSpotify