Lou is

Lou is | «Για σένα»
Μουσική & Στίχοι:
Jerry Reid, Nalle Ahlstedt, Lou is
(Published by D8)

H Lou is συνεχίζει με κάθε της κυκλοφορία να μας εκπλήσσει, γι’ αυτό και αυτό και το νέο της τραγούδι είναι το πρώτο που ηχογραφεί στα ελληνικά:  

Λέγεται “ΓΙΑ ΣΕΝΑ” και είναι μία εκρηκτική Pop & Rock σύνθεση, που ανήκει στον Nalle Ahlstedt και στον Gerry Reid.

Η παραγωγή και η ηχογράφηση έγινε εξ’ ολοκλήρου στα στούντιο της D8 Music στη Φιλανδία ενώ οι ελληνικοί στίχοι είναι της Λουΐζας (Lou is).

«Το “Για Σένα” είναι ένα τραγούδι για εκείνη τη στιγμή που συνειδητοποιείς πως χτυπά η καρδιά σου δυνατά, έχεις πεταλούδες στο στομάχι και  αφήνεσαι στην επιθυμία για σύνδεση και σχέση με ένα άλλο άνθρωπο. Ο φόβος ,η ανασφάλεια και  οι δεύτερες σκέψεις δεν χωρούν πλέον…η ζωή είναι εδώ και τώρα! “ μας εξηγεί η ίδια.

Ο Ahlstedt δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με Έλληνες καλλιτέχνες, αφού στο παρελθόν ως παραγωγός & συνθέτης είχε γνωρίσει επιτυχίες με την Έλενα Παπαρίζου και την Ήβη Αδάμου ενώ τον βρίσκουμε πίσω από πολύ πετυχημένα ευρωπαϊκά ονόματα, όπως τη Sarah Conner (Γερμανία), τη Lena Phillipsson (Σουηδία), τη πολυπλατινένια Suvi Teräsniska (Φιλανδία) κ.α 

Το “Για Σένα” συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό βίντεο, δημιουργία του Χρήστου Θεολόγου και του Βασίλη Λιάκου, σε χορογραφίες της Ευφρόσυνης Δημοπούλου και του Κωσταντή Μπαρμπούρη. 

Η πρόσφατη υποψηφιότητα της Lou is στη τελική 5άδα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision (με το τραγούδι “Do I Do” που θα κυκλοφορήσει σύντομα) ήταν μόνο η αρχή για μια χρόνια γεμάτη δημιουργία και υπέροχα τραγούδια. Μείνετε συντονισμένοι!

Κυκλοφορεί από την The Hubsters

Δείτε το Video
https://www.youtube.com/watch?v=WQVaLqTYYA8

Stream & Buy
https://orcd.co/vmwarp2