Βασίλης Πετρίδης & οι Γκαϊλέ

Βασίλης Πετρίδης & οι Γκαϊλέ | Δανεικά και κλεμμένα

Μετά από 5 χρόνια δημιουργικού πειραματισμού δημιουργήσαμε με τους Γκαϊλέ μια νέα μουσική πρόταση. Μέσα εμποτίσαμε όλους τους ήχους που αγαπήσαμε: το παραδοσιακό, το ρεμπέτικο, τον έντεχνο ήχο και τη ροκ μουσική. Κάτω από τη σκέπη της εταιρίας παραγωγής ΑΧΟΣ, που διευθύνει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζουμε στο κοινό έναν δίσκο που πηγαίνει αυτήν την πολυφωνία ένα βήμα παραπέρα.
Με κύριο κορμό μια επταμελή μουσική φιλία, από τη Θεσσαλονίκη, έχουμε στο ενεργητικό μας ζωντανές εμφανίσεις μαζί με Locomondo, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μπάμπη Στόκα, Λιζέτα Καλημέρη, Δημήτρη Μπάση, Μάκη Σεβίλογλου κ.α. σε δεκάδες μικρές ή μεγάλες σκηνές, φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Τραγούδια, όπως το “Φέρνω τα Πέρατα Κοντά” σε συνεργασία με τον νέο τραγουδιστή Γιάννη Διονυσίου, έχουν ήδη γίνει γνωστά πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους μέσω του ραδιοφώνου και του διαδικτύου. Τα Δανεικά και Κλεμμένα, που είναι διαθέσιμα σε όλα τα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα από την ΑΧΟΣ, είναι ένας φρέσκος δίσκος που φιλοδοξεί να παρασύρει τον έντεχνο ήχο στη σύγχρονη εποχή. Σε ακραίες εξάψεις και σε μοναχικά μονοπάτια. ( Βασίλης Πετρίδης & οι Γκαϊλέ)

1. ΕΜΜΟΝΕΣ
2. ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΩ
3. ΦΡΟΣΟΥΛΑ
4. ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΔΟΥΣΑ
5. ΟΔΥΣΣΕΑΣ (The Traveler)
6. ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΡΕΜΑ
7. 10.000
8. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ
9. ΠΟΙΗΜΑ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ
10. ΓΙΑΣΕΜΙ
11. ΦΕΡΝΩ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΚΟΝΤΑ
12. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ