Γιώργος Παπαδόπουλος

Γιώργος Παπαδόπουλος | «Καταλαβαίνω»
Μουσική: Γιώργος Παπαδόπουλος, Omri 69 Segal, Roy Machluf
Στίχοι: Ζήνωνας Ζιντίλης
Νέο Τραγούδι & Music Video

Ο μοναδικός Γιώργος Παπαδόπουλος συνεχίζει το σερί των προσωπικών του επιτυχιών με το «Καταλαβαίνω», ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού αυτό το καλοκαίρι!

Πρόκειται για το τραγούδι το οποίο έδωσε τον τίτλο στο νέο του album που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records και την Criminal Music, ένα κομμάτι το οποίο παρουσιάστηκε και σε διεθνές ντουέτο κι αγαπήθηκε αμέσως.

Το «Καταλαβαίνω» συνδυάζει σύγχρονη ενορχήστρωση, ethnic στοιχεία και catchy στίχο, σ’ ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Τη μουσική υπογράφουν οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Omri 69 Segal και Roy Machluf και τους στίχους ο Ζήνωνας Ζιντίλης.

Ο ταλαντούχος κι επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός αποκάλυψε πρώτη φορά το «Καταλαβαίνω» μέσα από ένα δίγλωσσο ντουέτο που έκανε μ’ έναν από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες του Ισραήλ, τον Elkana Marziano. Η συνεργασία τους μπήκε στις πρώτες θέσεις των digital charts, ενώ το τραγούδι έγινε αμέσως viral στα social media και, μέχρι αυτή τη στιγμή, μετρά πάνω από 1,5 εκατομμύριο YouTube views.

Ρυθμικό, ανεβαστικό και γεμάτο με τη μοναδική ενέργεια του Γιώργου Παπαδόπουλου, το «Καταλαβαίνω» ακούγεται δυνατά κι ενθουσιάζει!

Δείτε το music video: