Resonoot

Resonoot | «Μικρές ιστορίες»

Το «Μικρές ιστορίες» είναι η τρίτη προσωπική δουλειά του Resonoot (Διονύσης Μόρφης) και η δεύτερη του που κυκλοφορεί μέσω της High Hop Records. Προηγήθηκε το EP “Days In The Sun” το 2021.

Μέσα στα 10 κομμάτια του δίσκου, o Resonoot παρατηρεί, αποτυπώνει και εκθέτει με τον δικό του τρόπο αγωνίες, προβληματισμούς, αρνητικά και θετικά συναισθήματα χρησιμοποιώντας spoken word, πρόζα και κάποιες φορές τραγούδι.

Στην μουσική του μπορεί κανείς να διακρίνει πολλά στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής απο shoegaze μέχρι Hip Hop και Noise, όλα δημιουργώντας ένα κράμα, μια βάση πάνω στην οποία τοποθετούνται οι “Μικρές Ιστορίες”.

Στον συγκεκριμένο δίσκο συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως η Κατερίνα Παπαχρήστου (Tango With Lions) στο κομμάτι “Μη Φοβάσαι”, με τους Θανάση Τσαλταμπάση, Αγοραστή Αρβανίτη και ΚΑΠΙΟΣ στο “Εντολές και Κανόνες” καθώς και τον τρομπετίστα Πέτρο Κασιμάτη (Προφίλ) στο κομμάτι “Καμία Ευθύνη”.

Ο σχεδιασμός του εξωφύλλου έγινε απο τον Γιάννη Κοντανδρεόπουλο (Semitone Labs) και οι φωτογραφίες ανήκουν στην Μαρίζα Καψαμπέλη. Η σκηνοθεσία του βίντεο, είναι του Γιώργου Σακελλαρίου και τα σκίτσα της εικαστικού Λίλα Μπελιβανάκη.

Credits:
Μουσική, παραγωγή: Resonoot
Κείμενα, στίχοι: Resonoot, ΚΑΠΙΟΣ
Master:  Timewarp Mastering

STREAM (Please keep this link safe)

Μια κυκλοφορία που έγινε με πολλή αγάπη από την High Hop Records.

Resonoot

Ο Resonoot είναι ένας indie electronic, ambient μουσικός. Χρόνια ενεργός στην εγχώρια μουσική σκηνή ως μέλος διαφόρων σχημάτων, έχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες, όπως Rsn, Cayetano, Irene Ketikidi, Theodore, Lia Hide κα.
Σαν solo artist η πιο πρόσφατη συνεργασία του είναι με τον Cayetano, στο κομμάτι “Flashback”.

Τον Ιούνιο του 2020 κυκλοφορεί DIY το πρώτο προσωπικό ep του με τίτλο “Χρόνος”, σε παραγωγή του RSN. Ηλεκτρονικοί πειραματισμοί με spoken word, dreamy κιθάρες και lo-fi αισθητική.

Τον Μάρτιο του 2021 κυκλοφορεί το δεύτερο ep με τίτλο “Days in the Sun” με 4 instrumental κομμάτια, από την High Hop Records.
Μελωδικές ambient noise στιγμές εναλλάσονται με πειραματικά beats και shoegaze κιθάρες. Τον Απρίλιο του 2022 κυκλοφορεί το πρώτο full length δίσκο με τίτλο “Μικρές Ιστορίες”, από την High Hop Records. 10 indie electronic κομμάτια με spoken word, θεατρικούς πειραματισμούς και ενίοτε hip hop στοιχεία συνδυάζονται με post κιθάρες και vocoders.

Οι live εμφανίσεις του είναι δυναμικές, ατμοσφαιρικές, με αυτοσχεδιασμούς, και ενίοτε, με προσκλήσεις στο κοινό να συμμετέχει interactive μέσα στα κομμάτια, on stage!