Andromache

Andromache | «Ela The Album»
Όλες οι επιτυχίες της σε ένα Digital Release - έκπληξη!

Η Ανδρομάχη και η Panik Records παρουσιάζουν το «Ela The Album», ένα μοναδικό digital release με όλες τις επιτυχίες της!

Στο «Ela The Album» περιλαμβάνονται όλα τα hits που έχει κυκλοφορήσει η ταλαντούχα και γοητευτική τραγουδίστρια από την αρχή της καριέρας της έως και σήμερα, καθώς και το «Ela», το τραγούδι με το οποίο εκπροσωπεί την Κύπρο στη φετινή Eurovision, έχοντας κλέψει τις εντυπώσεις.

Από τα πρώτα της βήματα, η Ανδρομάχη κατάφερε να ξεχωρίσει και να μας χαρίσει τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ και μοναδικές live εμφανίσεις. Το digital release, που είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 9 tracks, μέσα από τα οποία «ξεδιπλώνεται» η ξεχωριστή δισκογραφική της παρουσία.

Στο ντεμπούτο της, «Το Φεγγάρι», συνεργάστηκε με έναν από τους hitmakers της νέας γενιάς, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ στη συνέχεια ξεδίπλωσε και το συνθετικό της ταλέντο, με δύο τραγούδια που έγραψε η ίδια, τα «Δεν Μπορώ» και «Δεν Σε Διάλεξα». Τη σκυτάλη πήραν τα δύο πιο πρόσφατα singles της Ανδρομάχης, «Βάσανό Μου» και «Να ‘Σουν Ψέμα», τα οποία έγιναν αμέσως hits και μετρούν εκατομμύρια YouTube views, ενώ ιδιαίτερη μουσική στιγμή αποτελεί και η εμπνευσμένη διασκευή του παραδοσιακού «Thalassaki» με τους DuoViolins.
  Βρείτε το «Ela The Album» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3KX4W30
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3sihlIE
Deezer: https://bit.ly/3wfkha4