Λάκης Παπαδόπουλος

Λάκης Παπαδόπουλος | «Όλο κάτι μου λείπει»
Ο νέος δίσκος του αγαπημένου συνθέτη, ερμηνευτή και τραγουδοποιού

Ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεξάντλητος δημιουργικά επανέρχεται με το νέο του album που έχει τίτλο «Όλο κάτι μου λείπει» και κυκλοφορεί σε cd από το Ogdoo Music Group.

Στον δίσκο συμμετέχουν οι καταξιωμένοι ερμηνευτές: Γιάννης Κότσιρας, Δώρος Δημοσθένους, Απόστολος Μόσιος και η Σοφία Ράπτη ενώ τα περισσότερα τραγούδια ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο ίδιος ο συνθέτης.

Στίχους έχουν γράψει εκτός από τον Λάκη Παπαδόπουλο, οι: Γιώργος Βρούβας, Ελένη Ζιώγα, Άντρη Θεοδώρου, Μαρία Μπακιρτζή και Σάννυ Μπαλτζή, ενώ ο δίσκος περιέχει και την εξαιρετική διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των Ραπίτη – Τραϊοφόρου «Να με παίρνανε τα σύννεφα».

Ο Λάκης Παπαδόπουλος δημιουργεί έναν αξιοζήλευτο δίσκο αποδεικνύοντας ότι η εποχή των album δε θα παρέλθει ποτέ, όσο υπάρχουν δημιουργοί να τα οραματιστούν και να τα σχεδιάσουν ως την τελευταία τους λεπτομέρεια.

Ο δίσκος «Όλο κάτι μου λείπει» περιέχει δώδεκα τραγούδια, κάποια παλιότερες επιτυχίες του συνθέτη ερμηνευμένα εδώ από τον ίδιο αλλά και νέα που αποτελούν ευχάριστες εκπλήξεις, όπως το υπέροχο «Όταν» που σφραγίζει με τη συγκινητική ερμηνεία του ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος υπογράφει και την ενορχήστρωση. Ξεχωριστή στιγμή είναι η απόδοση στα αγγλικά, με τίτλο “Rock ‘n’ Roll Coat”, της μεγάλης επιτυχίας «Το παλιό μου παλτό» από τη Σάννυ Μπαλτζή που είχε γράψει και τους στίχους στα ελληνικά. Το τραγούδι απογειώνει με την ερμηνεία του ο Απόστολος Μόσιος.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που δε χάνουν με το χρόνο ούτε την έμπνευσή τους, ούτε τη δημιουργική τους ορμή και έχει τη σπάνια ικανότητα να απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο πλήθος των επιτυχιών του.

To album «Όλο κάτι μου λείπει» κυκλοφορεί σε cd και βρίσκεται ήδη στις προθήκες των δισκοπωλείων και των αλυσίδων λιανικής, ενώ τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.