Χριστίνα Μιχαλάκη

Χριστίνα Μιχαλάκη | «Ήτανε λέει»
Μουσική: Μανώλης Μιχαλάκης 
Στίχοι: Αργύρης Χατζηνάκης
Νέο Digital Single & Music Video
Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια παρουσιάζει το νέο της τραγούδι

Η ερμηνεύτρια Χριστίνα Μιχαλάκη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Ήτανε λέει» σε μουσική του Μανώλη Μιχαλάκη και στίχους του Αργύρη Χατζηνάκη.

Η Χριστίνα Μιχαλάκη είναι μία συνεπής και ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς που μας χαρίζει όμορφα, ιδιαίτερα τραγούδια και ερμηνείες που χαρακτηρίζονται από την εκφραστικότητα και την ευαισθησία της φωνής της.

Προερχόμενη από μουσική οικογένεια, θυγατέρα του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και συνθέτη Μανώλη Μιχαλάκη, έχει από μικρή εντρυφήσει στα μυστικά της μουσικής και του τραγουδιού ολοκληρώνοντας τις μουσικές της σπουδές, που τη βοήθησαν να καλλιεργήσει το έμφυτο ερμηνευτικό της χάρισμα.

Με το τραγούδι «Ήτανε λέει» εμπλουτίζει το προσωπικό της ρεπερτόριο με ένα ακόμα αξιόλογο τραγούδι που υπογραμμίζει την ικανότητά της να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε ερμηνευτική πρόκληση. Εδώ οι δύο καταξιωμένοι δημιουργοί της έχουν εμπιστευτεί ένα εξαιρετικό, απαιτητικό τραγούδι που αποκτά υπόσταση και ζωή με τη φωνή της.

«Ήτανε λέει», μία ιστορία ονειρική που προσαρμόζει στη σύγχρονη πραγματικότητα ο Αργύρης Χατζηνάκης και επενδύει μαεστρικά με τη μουσική του ο Μανώλης Μιχαλάκης.

Το τραγούδι «Ητανε λέει», συνοδεύεται από ένα όμορφο music video, κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμo σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Οι συντελεστές που συνέβαλαν καθοριστικά στο άρτιο τελικό αποτέλεσμα είναι:

Οι μουσικοί:
Πάρις Περυσινάκης - Λύρα, κρητικό λαούτο, μαντολίνο
Αποστόλης Βαγγελάκης - Φλογέρα, ney
Πέτρος Βαρθακούρης - Κόντρα Μπάσο
Στράτος Σαμιώτης - Κρουστά
Μανώλης Μιχαλάκης - Λαούτο
Mastering Engineer: Ηλίας Λάκκας

Music video
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Γουργαριώτης
Make up artist: Μαρίνα Αλεβίζου
Ευχαριστούμε τον Αντώνη Μάζαρη και τη μικρή Μελίνα Ποτούρογλου για τη συμμετοχή
τους στο video clip, καθώς και τον Περικλή Βασιλαρόπουλο για την παραχώρηση της βάρκας.