Απόστολος Μόσιος

Απόστολος Μόσιος | «Rock N’ Roll Coat [Το παλιό μου παλτό]»
Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος | Στίχοι: Sunny Μπαλτζή
Ο Aπόστολος Μόσιος ερμηνεύει «Το παλιό μου παλτό» στα αγγλικά
«Rock N’ Roll Coat», από τον δίσκο του Λάκη Παπαδόπουλου «Όλο κάτι μου λείπει»

Ο εξαιρετικός ερμηνευτής Απόστολος Μόσιος ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία των Λάκη Παπαδόπουλου και Σάννυς Μπαλτζή «Το παλιό μου παλτό» με αγγλικούς στίχους που υπογράφει η ίδια η στιχουργός, με τίτλο “Rock N’ Roll Coat”.

To τραγούδι περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο του καταξιωμένου συνθέτη και τραγουδοποιού Λάκη Παπαδόπουλου «Όλο κάτι μου λείπει» που κυκλοφόρησε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία από το Ogdoo Music Group.

Το “Rock Ν’ Roll Coat” είναι μία ερμηνευτική πρόκληση για τον Απόστολο Μόσιο στην οποία ανταποκρίνεται άριστα αναδεικνύοντας τη μεγάλη έκταση της φωνής του και την άψογη τεχνική του.

Ο Απόστολος Μόσιος είναι ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές της γενιάς του και ξεχωρίζει τόσο για την καλλιτεχνική του αξία, όσο και για το σπάνιο ήθος του.

Γεγονός ενδεικτικό του ταλέντου του ερμηνευτή είναι ότι συνοδεύει τα τελευταία χρόνια τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις ζωντανές του εμφανίσεις και ετοιμάζει παράλληλα τον νέο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Θυμωμένα όνειρα», που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group.

Το “Rock N’ Roll Coat” έχει ενορχηστρώσει δίνοντάς του μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση ο ικανότατος μουσικός Απόστολος Τσιάρκας.

Ο Απόστολος Μόσιος σημειώνει για τη συμμετοχή του στον δίσκο του Λάκη Παπαδόπουλου και την ερμηνεία του στο “Rock Ν’ Roll Coat”:

«Είναι μεγάλη χαρά μου και τιμή να συμμετέχω σε έναν τόσο όμορφο δίσκο!

Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι πραγματικός μουσικός θησαυρός και θα τον ευχαριστώ πάντα που μου εμπιστεύτηκε μαζί με τη Σάννυ Μπαλτζή αυτό το τόσο σημαντικό τραγούδι.

Το «Παλιό Μου Παλτό» έχει δικαίως ριζώσει εδώ και χρόνια στις καρδιές του κόσμου, έτσι και στη δική μου, από το πρώτο άκουσμα.

Ο Απόστολος Τσιάρκας με την απίστευτη ενορχήστρωσή του, δίνοντας μία φρέσκια πνοή, αλλά και όλη η δημιουργική ενέργεια που κουβαλάει αυτό το τραγούδι από όσους το έχουν υπέροχα μέχρι σήμερα καταθέσει (Χρήστος Δάντης, 1550, Γιώργος Γάκης κ.α.) μου έδωσαν τη δύναμη να τραγουδήσω από την ψυχή μου αυτό το τραγούδι που όλοι έχουμε αγαπήσει πολύ.

Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στην ηχογράφηση, και φυσικά το Ogdoo Music Group για την εμπιστοσύνη.

Καλοτάξιδος ο νέος δίσκος!»

To album του Λάκη Παπαδόπουλου, «Όλο κάτι μου λείπει» κυκλοφορεί σε cd από το Ogdoo music group, βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων, ενώ μπορείτε να το προμηθευτείτε και από το ogdooshop.gr.

Επίσης τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Αρέσει σε %d bloggers: