Marseaux x Solmeister x Brando x dPans

Marseaux x Solmeister x Brando x dPans
«Τελειώσαμε»

Η Marseaux ντύθηκε νύφη για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ «Τελείωσαμε»!

Η “chica” της pop στην Ελλάδα έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Το album Chica που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021 ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό, με τα «Βότκα Βύσσινο» & «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος» να έχουν γίνει χρυσά σε ψηφιακές πωλήσεις και το «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό» να γίνεται πρόσφατα viral χάρη σε μια οντισιόν του X Factor. Ακολούθησε η συνεργασία της με τον SNIK στο διπλά πλατινένιο Miami, αλλά και το «Πρέπει Να Φύγει» που σάρωσε σταYouTubeTrends και τις streaming πλατφόρμες.

Η Marseaux υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με το «Τελειώσαμε», ένα super fun summer hit σε συνεργασία με τους Solmeister, Brando & dPans. Έχοντας σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά εφήβων με τις μουσικές του δημιουργίες, ο Solmeister υπογράφει και αυτό το τραγούδι τόσο μουσικά, όσο και στιχουργικά (σε συνεργασία με τον Brando).

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ –πάντα σε σκηνοθεσία του Solmeister όπως και όλα τα music videos των μελών του WNC Fam– ο Sol διοργάνωσε έναν fake γάμο ανάμεσα στην Marseaux και τον dPans. Κάτι το hangover από το προηγούμενο βράδυ και κάτι οι λάθος συνεννοήσεις, οδήγησαν στο να μην ολοκληρωθεί ποτέ το μυστήριο. Το φινάλε πάντως ήταν εντυπωσιακό και… ανατρεπτικό!

Δείτε το official video του «Τελειώσαμε» στο YouTube:

Βρείτε το «Τελειώσαμε» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:¨

https://marseauxsolmeisterbrandodpans.lnk.to/TeleiosamePR

Οι μουσικές εκπλήξεις από την Marseaux δε σταματούν εδώ, καθώς στις 10 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει και η συνεργασία της με τους STAVENTO στο ολοκαίνουργιο «Χαιρετισμούς», ενώ στις 22 Ιουνίου πρόκειται να πραγματοποιήσει μια ανατρεπτική εμφάνιση στην σκηνή των MAD Video Music Awards 2022 απότη ΔΕΗ.

Αν θέλεις επίσης να απολαύσεις LIVE τον Solmeister, την Marseaux και τους WNC, τότε save the dates:

  • 24.06 | Θεσσαλονίκη – Θέατρο Κήπου
  • 07.07 | Πάτρα – Θεατράκι Μαρίνας
  • 18.07 | Αθήνα – Θέατρο Βράχων
  • 20.07 | Ηράκλειο Κρήτης – Τεχνόπολη

Βρες την Marseaux στα social media:

Instagram:http://bit.ly/MarseauxInstagram

TikTok: http://bit.ly/MarseauxTikTok

Spotify:http://bit.ly/MarseauxSpotify