Τάσος Κατοπόδης

Τάσος Κατοπόδης | «Στο μπαράκι της αγάπης»
Νέα Κυκλοφορία

Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά του Τάσου Κατοπόδη με γενικό τίτλο: «Στο μπαράκι της αγάπης». Δέκα ολοκαίνουργια τραγούδια με σύγχρονο ύφος σε μουσική του Μπάμπη Περσίδη και στίχους του Νίκου Παπαγεωργίου. Ενορχήστρωση με ηλεκτρονικό χαρακτήρα, που συνδυάζει τα νέα δεδομένα στον ήχο με το χρώμα του μπουζουκιού και που κατατάσσουν τη νέα αυτή δισκογραφική δουλειά στο σύγχρονο λαϊκό ρεπερτόριο με ποπ αποχρώσεις του σήμερα. Οι τίτλοι των τραγουδιών: «Σκλάβοι της αγάπης», «Στο μπαράκι της αγάπης», «Το ανοιχτό χέρι της αγάπης», «Ξανθιά Μελαχροινή», «Υπέροχη ομορφιά μου», «Η πίστα της καρδιάς μου», «Ciao Bella», «Θαύματα θα κάνω», «Το παλιό σέξι φόρεμά σου», «Ακόμα σ΄ αγαπάω». Ένας ερωτικός δίσκος που επιδιώκει να δώσει χρώμα ευαισθησίας και αισιοδοξίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Στην ηχογράφηση συμμετέχουν ο σολίστας του μπουζουκιού Παναγιώτης Στεργίου και ο Άκης Μελής στα πλήκτρα. Ο προγραμματισμός και η ενορχήστρωση έγιναν από το συνθέτη Μπάμπη Περσίδη ο οποίος έπαιξε κιθάρες και μπάσο. Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια και στo You Tube στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLus4NEFk9WB74uDxzof9T0iC4A1SWPZwB
Τα τραγούδια κυκλοφορούν από την Πολιτιστική Εταιρία «Περί Αυλών και Οργάνων» με το label της Music Motors σε συνεργασία με την Dan Mark Music Group σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και ηλεκτρονικές πλατφόρμες διανομής μουσικής και στο You Tube, στο Spotify, στο Deezer, κ.α.
Καλώς ήλθατε στο «Μπαράκι της αγάπης» και καλή σας ακρόαση.
*Ο Τάσος Κατοπόδης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Ήπειρο. Σπούδασε μουσική και τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε καλλιτεχνικά προγράμματα και συναυλίες και έχει στο ενεργητικό του είκοσι δισκογραφικές δουλειές οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει σε LP-TC-CD-CD Single και Ψηφιακά. Είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος (ΕΤΕ) και Οργανωτικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ). Περισσότερες πληροφορίες στο www.music-motors.eu