Χάρης Νικολαΐδης

Χάρης Νικολαΐδης | «Αγκαλιές και φιλιά»
Νέα κυκλοφορία από την Akti Music

Με το πρώτο του single και video clip, o πρωτοεμφανιζόμενος μουσικός
μας φτιάχνει τη διάθεση και μας γεμίζει αισιοδοξία

Η Akti ανακοινώνει με χαρά την ένταξη του Χάρη Νικολαΐδη στον κατάλογο καλλιτεχνών της.
Δείτε video clip του πρώτου του τραγουδιού, με τίτλο Αγκαλιές και Φιλιά.

Ο Χάρης Νικολαΐδης γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στη Βούλα και άρχισε να παίζει κιθάρα από τότε που θυμάται τον εαυτό του.

Στην εφηβεία «έμπλεξε» μαζί με τρεις φίλους του σε ένα punk συγκρότημα και άρχισε να εμφανίζεται σε όλα τα underground λαϊβάδικα της Αθήνας, κάτι που ίσως δεν θα φανταζόταν κανείς για κάποιον με πτυχίο μουσικής από το Southampton Solent University.

Όσο όμως τον επηρέασε η punk και η ska punk, άλλο τόσο του άλλαξαν τη ζωή ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σπύρος Γραμμένος και ο John Mayer. Οι πολύ φίλοι του ξέρουν πως είναι και λάτρης των blues. Ξέρουν επίσης ότι ο Χάρης με ένα μαγικό τρόπο πάντα βρίσκει τη χιουμοριστική πλευρά της ζωής, πράγμα που εξηγεί ίσως το πώς στο σπίτι του συμβιώνουν (αρμονικά) ένας σκύλος και μία γάτα.

Το πρώτο τραγούδι του Χάρη Νικολαΐδη, Αγκαλιές και Φιλιά (στίχοι-μουσική: Χάρης Νικολαΐδης, παραγωγή: Θοδωρής Ζευκειλής) αποτελεί μια ωδή στην ανεμελιά και τις μικρές απολαύσεις της ζωής και κυκλοφορεί σήμερα, 10 Ιουνίου, από την Akti Music.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Mike Tsolis
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Δημήτρης Ρεκουνιώτης

Απολαύστε το Αγκαλιές και Φιλιά μέσα από το ευφάνταστο, πολύχρωμο, απρόβλεπτο video clip, που σκηνοθέτησε ο Σπύρος Μαλτέζος, εμπνευσμένος από την pop art και το… τηλεμάρκετινγκ.

Σχετικά με την Akti Music
Το 1988, ο Γιώργος Κυβέλλος μετά από μια πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία στις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες PHONOGRAM, CBS, EMI, εμπνέεται και ιδρύει σε συνεργασία με τη CBS το δισκογραφικό label ΑΚΤΗ.
Η ΑΚΤΗ ιδρύεται, με σκοπό να παρουσιάσει ρεπερτόριο αληθινής καλλιτεχνικής αξίας και το καταφέρνει υπογράφοντας και κυκλοφορώντας δίσκους, αρχικά, με τους Χάρη & Πάνο Κατσιμίχα, Έλλη Πασπαλά, Διονύση Τσακνή, Βασίλη Λέκκα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Λεωνίδα Βελή, Μελίνα Τανάγρη, Χρήστο Νικολόπουλο, Τάκη Σούκα, Στάμο Σέμση, Πασχάλη Τερζή.
Το 2021, η ΑΚΤΗ επανασυστήνεται ως δισκογραφική εταιρεία με το όνομα ΑΚΤΙ MUSIC. Κρατώντας τις ίδιες αξίες και θέτοντας ως βασική της προτεραιότητα τους καλλιτέχνες και το ρεπερτόριό τους, στοχεύει στο να αναδείξει και να εδραιώσει τους νέους μουσικούς ήρωες.