Sophia x Fly Lo

Sophia x Fly Lo | «Εγώ κι εσύ»
Μουσική: Mike G | Στίχοι: Fly Lo, G-Kal
Το Tik Tok Viral Hit των Sophia & Fly Lo μόλις κυκλοφόρησε!

Με σχεδόν 3000 αναδημοσιεύσεις στο Tik Tok και εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, το «Εγώ Κι Εσύ» αποτελεί ένα από τα πιο hot viral tracks των τελευταίων μηνών στη δημοφιλή πλατφόρμα, και μάλιστα πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα!

Το «Εγώ Κι Εσύ» είναι το πρώτο τραγούδι της Sophia για το 2022, και αποτελεί την πρώτη της συνεργασία με τον Fly Lo, τον ράπερ που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει πολύ το κοινό της τραπ -και όχι μόνο- σκηνής με τις επιτυχίες του. Τη μουσική στο τραγούδι υπογράφει ο παραγωγός Mike G, ενώ τους στίχους ο Fly Lo και ο GKal. Το single κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Η hot & chic Sophia αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ φέτος το καλοκαίρι, καθώς πέρα από το «Εγώ Κι Εσύ» που μόλις κυκλοφόρησε, θα απολαύσουμε ένα ακόμα τραγούδι της στο τέλος του μήνα. Πρόκειται για το επίσης viral στο Tik Tok Habibi σε συνεργασία με την Daphne Lawrence και την Plain Jane, ένα τραγούδι που συνδυάζει τρεις διαφορετικές γλώσσες: τα ελληνικά, τα αλβανικά και τα αραβικά!

Sophia x Fly Lo | «Εγώ Κι Εσύ»

Μουσική: Mike G | Στίχοι: Fly Lo, G-Kal

Executive Producer: Mike Stathakis

Βρείτε το «Εγώ Κι Εσύ» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://SophiaFlyLo.lnk.to/EgwKiEsy