Cayetano feat. Georges Perin

Cayetano feat. Georges Perin | «A Million Faces»

«A Million Faces». Λίγα λόγια απο την High Hop Records.

Έναν χρόνο μετά την τελευταία τους συνεργασία, ο Cayetano και ο Georges Perin, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στο «A Million Faces» απο τον ομώνυμο δίσκο του Cayetano που θα κυκλοφορήσει αρχές Οκτώβρη του 2022. Η καλλιτεχνική τους συνεύρεση μας έχει δώσει στο παρελθόν δυνατές ραδιοφωνικές επιτυχίες, όπως το ταξιδιάρικο “There Is A Sky Now”, το “Night Without Stars” και το εθιστικό “Get Back (To Real)”.

Το τελευταίο τους δημιούργημα “A Million Faces” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί φρέσκο και ιδιαίτερο καθώς συνδυάζει επιμελώς την electronica με την pop. Οι disco κιθάρες μαζί με τα funky solo πλήκτρα του Πέτρου Καλορίτη και ένα νωχελικό -σχεδόν υπνωτικό- beat συνθέτουν το μουσικό σκηνικό του κομματιού αποκαλύπτοντας την ενέργεια που κρύβεται πίσω απο αυτό.

Οι στίχοι πιο εσωτερικοί, μιλούν σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά. Αναφέρονται σε όλα εκείνα τα συναισθήματα, τις εμπειρίες, τις σκέψεις που διαμορφώνουν χαρακτήρες. Ή όπως τραγουδάει ο Georges Perin στο chorus:

“..In every step we make we roll the dice,
And no one ever seems to do it nice.
So everyone gives himself a price,
Turns out that I’ve already paid it twice…”

Για άλλη μια φορά η χημεία μεταξύ των δύο μουσικών δημιούργησε ένα κομμάτι που, χωρίς να κατατάσσεται εύκολα σε ένα μουσικό ρεύμα, κάνει γρήγορα αισθητή τη ταυτότητα του. Πρόκειται για ένα τραγούδι με “ένα εκατομμύριο πρόσωπα”, όπου ο ακροατής θα βρει μέσα κάπου κρυμμένο βαθιά και το δικό του.

Άλλη μια κυκλοφορία που έγινε με πολλή αγάπη από την High Hop Records.

STREAM (Please keep this link safe)