Λία Ζάιου

Λία Ζάιου | «Για φαντάσου»
Μουσική: Βίκτωρ Πολυδώρου
Στίχοι: Μαρκέλλα Βασιλείου

Με τελείως καλοκαιρινή διάθεση και σε λάτιν ρυθμούς η Λία Ζάιου με την εκπληκτική φωνή και την εκρηκτική παρουσία, παίζει με την πιο ιδιαίτερη ψυχική λειτουργία του μυαλού μας και ζωγραφίζει νέους θελκτικούς κόσμους.. τραγουδώντας «Για Φαντάσου».

Στη μουσική ο Βίκτωρ Πολυδώρου, στους στίχους η Μαρκέλλα Βασιλείου, στην ενορχήστρωση και τις κιθάρες ο Αντώνης Γούναρης, στα κρουστά ο Alan Suntee.

Οι ηχογραφήσεις και οι μίξεις έγιναν στο Studio Portes από τον Tony Furman ενώ το mastering έγινε στην Νέα Υόρκη από τον Mr. Master USA.

… και τώρα τραγουδάμε και χορεύουμε!!!

Λίγα λόγια για τη Λία Ζάιου…

Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά η καρδιά της ανήκει σε Καναδά (έχοντας υπηκοότητα) και σε Τήνο που είναι η οικογένειά της. Από μικρή ασχολήθηκε με την μουσική μαθαίνοντας μαντολίνο και αποφοιτώντας από Μουσικό Σχολείο. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της  στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ως θεατρολόγος και έχει ασχοληθεί πολύ ενεργά με τη διδασκαλία.

Αλλά και ως ηθοποιός τελειώνοντας δραματική σχολή πρωταγωνιστεί και γράφει θεατρικά έργα. Θεωρεί το τραγούδι, το χορό και το θέατρο ως μια ενιαία τέχνη οπότε έχει μοιράσει τον εαυτό της κ στα τρία.

Γράφει τραγούδια, ερμηνεύει κ χορογραφεί από πολύ μικρή.