Σπύρος Καίσαρης

Σπύρος Καίσαρης | «Πολλά μπορούν να συμβούν»
Μουσική | Στίχοι: Σπύρος Καίσαρης
Κυκλοφορεί από την Akti Music

Αποκλειστικά σε πρώτη μετάδοση για τη Χίο
την Κυριακή 19/06/22
και ώρες 02:00 - 03:00 & 14:00 - 15:00
στο Ράδιο Μαστίχα 107.7
Συντονιστείτε και ακούστε το πρώτοι!!!

Σπύρος Καίσαρης – Πολλά Μπορούν Να Συμβούν

Το πιο αισιόδοξο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού είναι εδώ!

O ανερχόμενος τραγουδιστής της Akti Music (και σταρ του Tik Tok) παρουσιάζει το δεύτερο single του, Πολλά Μπορούν Να Συμβούν, μέσα από ένα άκρως καλοκαιρινό και… πολλά υποσχόμενο video clip, σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη!

Ο Σπύρος Καίσαρης μας συστήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022, μέσα από το Χίλια Δάκρυα, μία ερωτική μπαλάντα γεμάτη πάθος και συναίσθημα, που αγκάλιασαν περισσότεροι από 120 ραδιοφωνικοί σταθμοί πανελλαδικά, χαρίζοντάς μια θέση ανάμεσα στις πρώτες 50 του airplay. Αφού με τη φωνή του και τη θετική του ενέργεια γοήτευσε και τον κόσμο του Tik Tok (αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 40 χιλιάδες followers και πάνω από 600 χιλιάδες likes), ο 23χρονος τραγουδιστής & μουσικός επιστρέφει με το δεύτερο τραγούδι του, ένα εθιστικό, ανεβαστικό pop κομμάτι αυτή τη φορά, με τίτλο Πολλά Μπορούν Να Συμβούν.

Φέτος, επιτέλους, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το καλοκαίρι ξανά, να αλλάξουμε κεφάλαιο, να αφήσουμε πίσω «όλα αυτά που μας κρατούν» και να χαρούμε τον έρωτα και τη ζωή! Φέτος το καλοκαίρι Πολλά Μπορούν Να Συμβούν, κι αυτό ακριβώς μεταδίδει και το feelgood video clip που σκηνοθέτησε για το τραγούδι ο Άλεξ Κωνσταντινίδης στην ηλιόλουστη παραλία των Λεγραινών.

To Πολλά Μπορούν Να Συμβούν (στίχοι-μουσική: Σπύρος Καίσαρης, παραγωγή: Γιώργος Κυβέλλος, Chris Soumka) κυκλοφορεί σήμερα 24 Ιουνίου 2022 από την Akti Music.

Βιογραφικό

Ο Σπύρος Καίσαρης γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου το 1999 στην Κέρκυρα, με έμφυτο ταλέντο στη μουσική. Σε ηλικία μόλις 7 ετών έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, συμμετέχοντας στην παιδική χορωδία του νησιού. Ένας παιδικός έρωτας στα χρόνια του δημοτικού έγινε η αφορμή για να αρχίσει να διοχετεύει τα συναισθήματά του σε στίχους, που σημείωνε στα κενά των σχολικών βιβλίων, και μια παρέα παιδικών φίλων για να μάθει κιθάρα και να τραγουδά σε κάθε ευκαιρία.

Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν ο Σπύρος ανέπτυξε την αγάπη του και το ταλέντο του στη μουσική, φτιάχνοντας την δική του ταυτότητα, που δεν μπαίνει εύκολα σε μουσικά καλούπια. Εξάλλου οι επιρροές του ποικίλουν, αφού ξεκινούν από τον Αντώνη Βαρδή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και φτάνουν μέχρι τον Robbie Williams και τον Shawn Mendes.

Τα τραγούδια του είναι σαν τον ίδιο: γοητευτικά, ειλικρινή, αυθεντικά, φρέσκα, χωρίς φραγμούς και στερεότυπα. Ότι ακριβώς θα περίμενε κανείς από έναν νέο του σήμερα, γεμάτο ζωντάνια και έντονα συναισθήματα! Αυτά ήταν που ενθουσίασαν τον γνωστό παραγωγό Γιώργο Κυβέλλο, ο οποίος δε δίστασε στιγμή να υπογράψει τον Καίσαρη στην Akti Music. 

Σχετικά με την Akti Music:
Το 1988, ο Γιώργος Κυβέλλος μετά από μια πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία στις μεγάλες
δισκογραφικές εταιρείες PHONOGRAM, CBS, EMI, εμπνέεται και ιδρύει σε συνεργασία με τη CBS
το δισκογραφικό label ΑΚΤΗ.
Η ΑΚΤΗ ιδρύεται, με σκοπό να παρουσιάσει ρεπερτόριο αληθινής καλλιτεχνικής αξίας και το
καταφέρνει υπογράφοντας και κυκλοφορώντας δίσκους, αρχικά, με τους Χάρη & Πάνο Κατσιμίχα,
Έλλη Πασπαλά, Διονύση Τσακνή, Βασίλη Λέκκα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Λεωνίδα Βελή, Μελίνα
Τανάγρη, Χρήστο Νικολόπουλο, Τάκη Σούκα, Στάμο Σέμση, Πασχάλη Τερζή.
Το 2021, η ΑΚΤΗ επανασυστήνεται ως δισκογραφική εταιρεία με το όνομα ΑΚΤΙ MUSIC.
Κρατώντας τις ίδιες αξίες και θέτοντας ως βασική της προτεραιότητα τους καλλιτέχνες και το
ρεπερτόριό τους, στοχεύει στο να αναδείξει και να εδραιώσει τους νέους μουσικούς ήρωες.

Follow Akti Music:
www.aktimusic.com
https://www.facebook.com/AktiMusic
https://www.instagram.com/aktimusic
https://twitter.com/AktiMusic