Καίτη Γαρμπή & Θοδωρής Φέρρης

Καίτη Γαρμπή & Θοδωρής Φέρρης | «Όλα στα καταλογίζω»
Μουσική - Στίχοι: Φοίβος
Το πιο ανεβαστικό ντουέτο του φετινού καλοκαιριού!

Η Καίτη Γαρμπή και ο Θοδωρής Φέρρης ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και παρουσιάζουν σε ένα άκρως ανεβαστικό ντουέτο ένα από τα μεγάλα και διαχρονικά hits της Καίτης Γαρμπή, το «Όλα Στα Καταλογίζω».

Το «Όλα Στα Καταλογίζω», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997, στο album «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή, που έγινε τριπλά πλατινένιο και θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο εμπορικές δισκογραφικές δουλειές των ‘90s.

Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τους δύο καλλιτέχνες στο stage των φετινών Mad Video Music Awards, όπου η Καίτη Γαρμπή παρέλαβε τιμητικό βραβείο για τα πάνω από 30 χρόνια προσφοράς της στην ελληνική μουσική.

Με τις ιδιαίτερες φωνές τους, τη μοναδική τους χημεία και το ξεχωριστό τους ταμπεραμέντο, η Καίτη Γαρμπή και ο Θοδωρής Φέρρης ξεσηκώνουν με το «Όλα Στα Καταλογίζω» και βάζουν ξεσηκωτικούς balkan ήχους στο φετινό καλοκαίρι!

Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» δίνει συνέχεια στο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής. Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛΙSSES, «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά και «Τρυφερότητα» με τον Γιάννη Πλούταρχο, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay, φτάνοντας ακόμα και στο no1 των μεταδόσεων.

Βρείτε το «Όλα Στα Καταλογίζω» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3Rb0odJ
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3OEQz6c
Deezer: https://bit.ly/3R14i9b

Αρέσει σε %d bloggers: