Μπάμπης Στόκας

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ – «Σ’ ΈΧΑΣΑ»
Στίχοι: ΕΛΕΑΝΑ ΒΡΑΧΑΛΗ / Μουσική: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
Το τρίτο κατά σειρά single του Μπάμπη Στόκα που ξεχωρίζει
από τον σπουδαίο δίσκο «ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»

Καθένας έχει το δικό του αγαπημένο από αυτόν τον δίσκο με τα 11 μουσικά διαμάντια, αλλά το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το «Σ’ Έχασα» του Μπάμπη Στόκα, αυτή τη ροκ μπαλάντα που από το πρώτο άκουσμα βράζει σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί… και εκρήγνυται στο ρεφρέν με τον συγκλονιστικό τρόπο που μόνο ο Μπάμπης Στόκας ξέρει να ανατινάζει τα τραγούδια!

Το «Σ’ Έχασα» είναι, λοιπόν, το νέο τραγούδι του ερμηνευτή που ξεχωρίζει από τον δίσκο «ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ», μια σπάνια μουσική σύμπραξή των Γιώργου Νταλάρα, Μπάμπη Στόκα, Ελεάνας Βραχάλη και Γιώργου Σαμπάνη.

Καταλύτης για αυτή την ανεπανάληπτη δισκογραφική συνεργασία που ξαφνιάζει ευχάριστα, είναι οι ποιητικοί στίχοι της Ελεάνας Βραχάλη, η οποία ορμώμενη από το βιβλίο της «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας», εμπνεύστηκε και έγραψε, μαζί με τον επί πολλά χρόνια ταλαντούχο συνεργάτη και φίλο της συνθέτη Γιώργο Σαμπάνη, έντεκα εκλεκτά τραγούδια για να τα τραγουδήσουν ο Γιώργος Νταλάρας & ο Μπάμπης Στόκας, αυτοί οι δύο σύγχρονοι θρύλοι της ελληνικής μουσικής. Στην αρχή κυκλοφόρησε το γνωστό πλέον ντουέτο «Κλειδαριές» και στη συνέχεια η «Υπομονή», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε πολύ από παλιούς & νέους fan της ερμηνευτικής δύναμης του Μπάμπη Στόκα.

Το ολοκληρωμένο άλμπουμ «ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ 11 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ & ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ

ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ COBALT Eclectic: