Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος | «Βραδινό μπανάκι»
(Remix By Sanny X)
Μουσική: Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

Στίχοι: Γιώργος Μίτσιγκας

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επιστρέφει δυναμικά με το αγαπημένο τραγούδι «Βραδινό Μπανάκι» το οποίοκυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Για πρώτη φορά ακούσαμε και αγαπήσαμε το συγκεκριμένο κομμάτι το 1991 στο δίσκο «Καίγομαι». 31 χρόνια αργότερα ο δημοφιλής μουσικός παραγωγός και dj Sanny X επιμελείται το remix του τραγουδιού, δημιουργώντας μια φρέσκια και ενδιαφέρουσα διασκευή του πρωτότυπου κομματιού.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ερμηνευτής με σημαντική και  αξιόλογη πορεία στον χώρο του τραγουδιού, μεσουρανεί τη δεκαετία του ’80 και του ’90 και επιστρέφει ξανά εν έτη 2022 με φρέσκια, καλοκαιρινή και ανέμελη διάθεση.

Το τραγούδι «Βραδινό Μπανάκι» είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που αναδύει όμορφες αναμνήσεις και συναισθήματα από τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις και κάθε… «βραδινό μπανάκι».

Το νέο remix από τον μουσικό παραγωγό Sanny X θα μας συντροφεύσει ολόκληρο το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει ακόμη μία μεγάλη επιτυχία.

“Καλοκαιράκι
Βραδινό μπανάκι
σαν το ψαράκι μπαίνεις στο νερό
καλοκαιράκι
Βραδινό μπανάκι
μες στο νεράκι χωρίς μαγιό”

Το τραγούδι «Καλοκαιρινό Μπανάκι» κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε το εδώ: https://lnk.to/VradinoBanaki_RemixBySannyX

Ακούστε το στο YouTube εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=b1FKNc0bb-0

Heaven Music 2022

Subscribe στο μεγαλύτερο μουσικό κανάλι: ΕΔΩ