Αθηνά Πολίτη

Αθηνά Πολίτη - «Μία σου και μία μου»
To νέο της single απέκτησε music video!

Η Αθηνά Πολίτη παρουσιάζει και με εικόνατο νέο της single, φέρνοντας στο σήμερα τη μεγάλη επιτυχία των ’90s «Μία Σου Και Μία Μου».

Το «Μία Σου Και Μία Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού, συνοδεύεται από ένα φρέσκο και μοντέρνοurbanmusicvideo. Το music video, που σκηνοθέτησε ο Tasos Xiarcho, γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στου Ψυρρή, φέροντας όλη τη μαγεία και την ενέργεια του ιστορικού κέντρου στις οθόνες μας.

Με το «Μία Σου Και Μία Μου», η ταλαντούχα τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, δίνει ρυθμό στο καλοκαίρι μας, παρουσιάζοντας με τον μοναδικό της τρόπο μία διασκευή του τραγουδιού που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το1998 με τη φωνή τηςΆντζυς Σαμίου.

Τη μουσική υπογράφει ο Κώστας Μηλιωτάκης και τους στίχους η Ναταλία Γερμανού. Ο Κώστας Μηλιωτάκηςκαι η μοναδική ερμηνεία της Αθηνάς Πολίτη δίνουν ξανά ζωή στο «Μία Σου Και Μία Μου», χαρίζοντάς μας ένα δυναμικότραγούδι που μπαίνει αμέσως στη λίστα με τις επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού.

Δείτε το music video:

Βρείτε το «Μία Σου και Μία Μου» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3RW0syn
iTunes/ Apple Music: https://apple.co/3OshpgS
Deezer:  https://bit.ly/3OrYpiP

Αρέσει σε %d bloggers: