Twmmy

Ο Έλληνας μουσικός Twmmy κυκλοφορεί το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο “STAY”

Ο 20χρονος μουσικός Θωμάς Αλμπανίδης (aka Twmmy) έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο άλμπουμ, το Personal (2021) και το Illusions (2022) που ανέβηκαν στην 1η θέση του iTunes Greek Album Chart.  

 Τη φετινή χρονιά κυκλοφόρησε τα τραγούδια  «Someday I’ll Be Happy», «20» και  «Bittersweet»  που επίσης ανέβηκαν στην 1η θέση του iTunes Greek Singles Chart και περιλαμβάνονται στο νέο του άλμπουμ.

YouTube Link

Ο ίδιος δηλώνει για τη νέα του δισκογραφική δουλειά :

Το τρίτο μου στούντιο άλμπουμ “STAY”, κυκλοφορεί 8.19. Έγραψα αυτό το άλμπουμ ενώ προσπαθούσα να καταλάβω όλα αυτά τα προβληματικά πράγματα στη ζωή μου. Έβαλα όλα μου τα συναισθήματα και τις ιδέες σε αυτά τα τραγουδάκια. Έκλαψα γράφοντας τα, γέλασα ενώ τα ηχογραφούσα. Τώρα, νιώθω έτοιμος να μοιραστώ αυτό το πρότζεκτ μαζί σας. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος με αυτό που έρχεται και νομίζω τώρα ότι η ζωή μου είναι τόσο απρόβλεπτη τώρα.
Προ-παραγγελία ή προ-save αύριο.
ΥΓ. Ξέρω ότι ήμουν έτοιμος να βγάλω ένα EP, τα είχα όλα έτοιμα αλλά δεν μου φαινόταν σωστό. Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω αυτό το πρότζεκτ μέχρι να χωρέσει στο όραμα και τη ζωή μου. Σας ευχαριστώ που με καταλαβαίνετε. Σας ευχαριστώ που ήσασταν εκεί για μένα. Σας αγαπώ.

Tracklist
1. Someday I’ll Be Happy
2. Bittersweet
3. 20
4. Wish That You Loved Me
5. Favourite Man
6. I’ll Be Alright
7. Rainfall

To album κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες digital αλλά και physical se CD από το official site του καλλιτέχνη (www.twmmy.com)

Digital Links: https://twmmy.lnk.to/stay

Spotify Link