Χάρης Μακρής feat. Γλυκερία

Χάρης Μακρής feat. Γλυκερία | «Έστω μια νύχτα ακόμα»
Στίχοι: Νίκος Συρίγος | Μουσική: Χάρης Μακρής

Ο Χάρης Μακρής, τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «ΑΛΜΠΟΥΜ», επιστρέφει με νέα κυκλοφορία και νέα συνεργασία.

Στο νέο του τραγούδι με τίτλο «Έστω μια νύχτα ακόμα», που κυκλοφορεί από την Minos EMI / Universal, συναντά δημιουργικά τον Νίκο Συρίγο. Μια προσωπικότητα που έχουμε συνδέσει άρρηκτα με τη δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο, ο οποίος υπογράφει τους στίχους του τραγουδιού.

Το τραγούδι «Έστω μια νύχτα ακόμα» αποτελεί την πρώτη φορά που ο Χάρης Μακρής και ο Νίκος Συρίγος «συναντιούνται» δισκογραφικά, βάζοντας, με αυτόν τον τρόπο, τις βάσεις για μια συνεργασία που θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.

Σε αυτή τη νέα κυκλοφορία, στο ρεφραίν του τραγουδιού, η σπουδαία και ξεχωριστή Γλυκερία προσφέρει απλόχερα την αίγλη και τη λάμψη της φωνής της, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την τριετή, έως τώρα, παρουσία του Χάρη Μακρή στο πλευρό της μοναδικής αυτής Ελληνίδας ερμηνεύτριας.

Η ενορχήστρωση φέρει την υπογραφή του Νίκου Μέρμηγκα με τον οποίο ο Χάρης Μακρής συνεργάστηκε και στον πρώτο δίσκο ενώ οι μίξεις και το mastering ανήκουν στον Ηλία Λάκκα.

Βρείτε τον Χάρη Μακρή στα social media:
▶ Facebook: https://www.facebook.com/XarisMakrisO...
▶ Instagram: https://www.instagram.com/charis.makris

#CharisMakris #Glykeria #EstoMiaNixtaAkoma

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://CharisMakrisGlykeria.lnk.to/EstoMiaNihtaAkoma

Ακούστε το τραγούδι στο YouTube: https://youtu.be/Sh4FEXFq6EY