Sound Service

Sound Service - «Magic Fly»
Τo θρυλικό Disco-Space Hit «Magic Fly» σε νέα διασκευή από τους Sound Service

Οι Sound Service είναι το νέο project του συνθέτη και παραγωγού Γιάννη Μασσούρα και το πρώτο τους single είναι η διασκευή της space-disco επιτυχίας “Magic Fly” που είχε κυριολεκτικά σαρώσει τα charts το 1977.

Εμπνευσμένος από τη συνθετική σκηνή της δεκαετίας του '80 και την indie pop με κιθάρα των αρχών της δεκαετίας του '90, ο Γιάννης πήρε ένα μπάσο και ίδρυσε τους Matisse στο γκρίζο τοπίο της Αθήνας στις αρχές των 00s.  Οι Matisse κυκλοφόρησαν συνολικά τέσσερα άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων των υπέροχων Toys up (2007) και PaperDoor (2012), με ορισμένα τραγούδια σε αυτά, να τα έχει γράψει ο Γιάννης.

Το 2013 μετακόμισε στο Λονδίνο της Αγγλίας, οι Matisse τέθηκαν σε «μόνιμο διάλειμμα» και ο ίδιος παρέμεινε σιωπηλός σε σχέση με τη μουσική σχεδόν μια δεκαετία. «Όταν μετακόμισα στο Λονδίνο, ο μοναδικός μου στόχος ήταν να αλλάξω καριέρα και να βρω ένα άλλο μονοπάτι», εξηγεί. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι οι μουσικοί δεν βγάζουν αξιοπρεπές εισόδημα από τη μουσική και είναι τελικά πολύ εύκολο η σύνθεση τραγουδιών να φύγει από τη λίστα με τις προτεραιότητές σου , όταν τα πράγματα ζορίζουν» λέει ο Γιάννης. «Αλλά τελικά είναι δύσκολο να προσποιείσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου ότι δεν σε ενδιαφέρει», παραδέχεται. «Επέστρεψα μόνος μου αυτή τη φορά βουτώντας βαθύτερα στα νερά της ηλεκτρονικής μουσικής. Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω και ούτε είμαι καταπληκτικός κιθαρίστας. Αλλά μπορώ να παίξω αρκετά καλά το μπάσο και το πληκτρολόγιο…» .

Τα τραγούδια των Sound Service έχουν ισχυρή βάση στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική αλλά κλείνουν το μάτι σε είδη που έχουν τις ρίζες τους στη δεκαετία του '80, όπως το Synthwave και το Retrowave. 

Αυτό άλλωστε φαίνεται στο πρώτο single που είναι μια διασκευή της θρυλικής επιτυχίας των Space από το 1977, "Magic Fly”, που στην εποχή του ήταν ένα πραγματικός "space-disco” ύμνος!

BUY/STREAM https://orcd.co/4q7dovk

Κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο από τη The Hubsters

Ακολουθήστε μας στα social media και στο You Tube
Facebook || Youtube || Soundcloud || Twitter || Instagram

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE