Κωνσταντίνος Αργυρός & Μελίνα Ασλανίδου

Κωνσταντίνος Αργυρός & Μελίνα Ασλανίδου | «Δυό επιστροφές»
Το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια»
Μουσική: Χρήστος Παπαδόπουλος - Στίχοι: Κώστας Μπαλαχούτης

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και μας χαρίζουν το υπέροχο ντουέτο «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και αποτελεί το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια» του OPEN.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις δεκάδες no1 επιτυχίες και τς αμέτρητες sold out εμφανίσεις, συναντά μουσικά την Μελίνα Ασλανίδου, τη σπουδαία ερμηνεύτρια που έχει χαράξει τη δική της πλούσια μουσική διαδρομή, σ’ ένα τραγούδι ψυχής.

Η μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου, με τον ήχο των παραδοσιακών οργάνων όπως η ποντιακή λύρα, το κανονάκι και το σαντούρι, οι στίχοι του Κώστα Μπαλαχούτη και το δέσιμο των φωνών του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Μελίνας Ασλανίδου, κάνουν το «Δυό Επιστροφές» ένα ιδιαίτερο ντουέτο γεμάτο μνήμη και συναίσθημα.

Δείτε το Lyric Video:
https://www.youtube.com/watch?v=THoB2rXkSnQ

Η σειρά «Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, γοητεύοντας το τηλεοπτικό κοινό, πιάνει το νήμα από εκεί που το αφήσαμε στην πρώτη σεζόν: την ημέρα που ο Κεμάλ εκφωνεί τον διχαστικό λόγο του στην Σαμψούντα, την ημέρα μνήμης της Ποντιακής γενοκτονίας. 

Η ιστορική, δραματική σειρά του OPEN που αγαπήθηκε και συγκίνησε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας εκατομμύρια τηλεθεατές, επιστρέφει ακόμα πιο συγκλονιστική. Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους... Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωές μας στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξεων.

Το όνειρο της Mεγάλης Ελλάδας, ο διχασμός, η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή στη συνέχεια, η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων, είναι το πολιτικό-κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ιστορία, πάντα μέσα από τα μάτια των αγαπημένων μας ηρώων, αλλά και πολλών νέων χαρακτήρων που μπαίνουν στο κάδρο, καθώς η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντίων και Μικρασιατών προσφύγων, τις περιπέτειές τους, αλλά και την καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα που με δύναμη κατακτούν.

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης, Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α..

Δημιουργοί εικαστικού εξωφύλλου: Αντώνης Νικολάου, Ανδρέας Χέλμης, Δημήτρης Δελακοβίας